You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İdam Edildi Yüreğim..

İdam Edildi Yüreğim..

Forumcu
İdam Edildi Yüreğim..
İdam edildi yüreğim

--------------------------------------------------------------------------------

Acılarımın olgunlaştırdığı günleri yaşıyor yüreğim ağlamaktan göz pınarlarını kurutmuş milyonların içindeki yanlızlığına ağlayan benn neydi bu hale gelmeme sebepp neydi?yaşanan onca şeyin günahını benim boynumamı asıldı ve ben o günahların eşliğindemi idam ediliyorum ......aşkın sevginin kaybedişin gidişlerin acıların vedaların o son bakışların boynuma dolanmış ipiylemi gidiyorum......... hadi konuşşş hadii konuşş kus içindeki kinii nefreti bitsin içinde ne varsa susma artık aşkına sölee de kurtull artık acıları içinde biriktirip sen çekme bütün günahı ödeme her yaşanmışlığın diyetinii yanlız gecelerin sor hesabını .........yada boşver gitsin nasıl olsa kestiler biletini gidiyorsun sus sus sumak senin asaletin olsun onlar seni çirkinnde bilse bu senin bunca yıl güzelliğin oldu böle git mademm kii.. susmanın bir manası olsunnn neydi bunların sebebi neydi benmi istedim bu halde olmayı benmi istedim bunları yaşmayı ney bu şimdii manası varmıııı? hadi konuşsana aşkına sölesene içindekilerii bunca günahın vebalıylemi idam ediyorlar benii hüküm giydirdiler cezamı belirledirler yargısızca infaz yapıcaklar az sonra hadi sölee bakk son dakikaların bunlarr çekme bu yükün ağırlarını omuzlarında yetmedimi bunca yıl taşıdığınn yeterrr beee sölee taşmısın senn nasıl dayanıyorsunn..........boşver boşver sus söleme hiçbirşey sus sus suski asaletinle gitt bunca çirkinliği yükünü yüklemişken insanlar sana içinde kalsın bunca yıl taşıdın birkaç dakikamı dayanamayacaksın suski bunca yıl bu kahrı çekmenin anlamı olsun...............işte gidiyorum üzerime bindirilmiş tüm günahların oluşturduğu kocaman sağlam bir düğümle geçirilmiş boynuma gidiyorum ahhh bile demeden gidiyorum .......hadi çekin şu lanet olası ipi tüm günahlar bendee böle gidiyorum idamımı izliyorumm yüreğim idam edildi iştee o artık birr ölüüüüü acıda.hüzünde.özlemde sevgide hissedemeyecek olan ölü bir yürek.......benimkisi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: İdam Edildi Yüreğim..
Güzeldi Teşekkürler..
Çocuğunu Asma Köprüde Sallayan Bir Annedir ;

♥ İstanbul ♥

ve Soğusun Diye Suya Bırakılan İçi Süt Dolu Bir Biberondur ;

♥ Kızkulesi ♥

sLtnn.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.