You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

' İçimizden Geldiği Gibi Dua Edelim '

General
1'er cümlede olsa içimizden geldiği gibi güncel duamızı edelim , herkesden katılım bekliyorum bana bu ilhamı weren Sitare ablayada teşekkür ederim rosegul kendisinin komando arkadaşımızın Osmanlıca öğreniyorum konusundaki mesajı aklıma düşürdü gülücük ben başlıyorum ..
Allah'ım sadece sana sığınırım -[Amin]-
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
RE: ' İçimizden Geldiği Gibi Dua Edelim '
Güzel bi düşünce yaprak.. müsebbibi de benmişimgülücük çok Sevdiğim bir dua:

"Allah'ım sev bizi, sevdir bizi, sevindir bizi"
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-12-2014, Saat:07:44 PM, Düzenleyen: sitare.
Çalıkuşu
Bu arada, Reyyana Reyyan diyorsun bana abla diyorsun, ben reyyana abla diyorum, sen bana abla deme en iyisigülücük aramızda hatırı sayılır bi yaş farkı da yok..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
reyyana da baazen abla bazen reyyan diyorum :Dsanada aynı yapıım mı :D bazen abla bazen sitare :D bu arada katılımın için teşekkür ederim dewamlı olmanı isterim ablacım.. Duan içlnde Amin ..
#Dileğin dileğimiz isteğin istğimiz olsun
Ya Söylersem Kim Anlar ?

Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Nasıl rahat ediyorsan öyle olsungülücük

"Allahım! Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyle, Hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle."
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bizi sensiz bırakma Rabbim nolursun Sad
Ya Söylersem Kim Anlar ?

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Allah'ım beni senden gayrı hiçbirşey ile meşgul etme ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Ey kâinatın yaratıcısı,Rahman ve Rahim olan sensin,senden başka ilah yoktur.Senin sonsuz rahmetinle bizleri bağışla bilip bilmeden işlediğimiz günahlarımızı bu mübarek ismi şerifen ile af eyle ya el-AFÜV.Gönüllerimizi imanla zenginleştir.Hasta olanlarımıza hastalıklarına şifa ver Ya ŞAFİ.Bizleri darda,zorda ve umutsuzluk içinde tek başına bırakma.Bizleri ahiret gününde Resul'u Ekrem efendimiz(sav) sancağı altında haşr eyle ya Rabbim.Dualarımızı kabul makbul eyle Amin.
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Kad Dakat Hıleti Edirikni Ya ResulAllah
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.