You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İÇİMDEKİ HAYKIRIŞ..(okursanız sevinirim)

Forumcu
selamün aleyküm ihl ailesi ..
sizlerle filistin hakındaki düşüncelerii paylaşmak istiyorum....
Filistinde yapılan şüpesiz bir soykırım bir zülümdür..
ama gel gelelim hiç düşündükmü acaba neden bütün bu zülümler vahşetler filistin,çeçenistan,ırak,iran topraklarında oluyor..
neden acaba! Ben kendimi bildim bileli bu topraklarda kan durmuyor
savaş durmuyor...NEDEN!
Bundan tam 1400 sene evvel kerbelanın olduğu hz HÜSEYİN'(r.a)
şehit edildiği yer evet dostlarım KERBELA diyorum..
yani;şimdiki filistinin çeçenistanın ırakın olduğu topraklar..
1400 sene evvel şehit olan hz HÜSEYİN'in kanı nitekimki hala bu topraklarda..
hz peygamber efendimizin (s.a.v.) biricik torunu şehadet şerbetini içtikten sonra iki cihan sultanı hz MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v) efendimiz buyurmuştur..
bu topraklarda yani; şimdiki filistinin çeçenistanın ırakın iranın bulundu topraklar KERBELA'nın olduğu yer
bu topraklarda yaşayan kişiler ve bu topraklar kıyamet kopuncaya kadar rahat yüzü görmeyecekler diye buyurmuştur..
yani şimdi bundan 1400 sene önce hz peygamberin söylediği söz yerdemi kalacak sümmü haşa..
onun içindirki kıyamet kopuncaya dek bu topraklar rahat yüzü görmeyeceklerdir..
diyeceksinizki ordaki mahsum insanlar katlediliyor
hayır hayır bence katledilmiyorlar onlar rabbim lütfü olan şahadet şerbetini içiyorlar..
ben filistin halkını çok şanslı görüyorum..
çünkü onlara rabbimin lütfü olan şahadet şerbeti içiriliyor..
ne mutlu onlara onların yerinde olmayı kim istemez söylermisiniz bana benim gözümde o israil keferesinin attığı bombalar filistin halkına rabbimden gönderilen güller olarak algılıyorum çünkü ucunda şehitlik var..
kim istemezki böyle bi ölümü sizlere denseki ucunda şehitlik var sorarım sizlere hanginiz ölmek istemez..
vallahi o aşkı taşıyan herkes böyle bi ölümü ister..
onun içindirki diyorum filistin halkı şanslıdır..
rabbim onlara şahadet şerbetini içmeyi nasip etti inşallah..
rabbim bizlerede nasip eder.(amin)
zülüm diyoruz bir yandan içimiz yanıyor ağlıyoruz..
peki sorarım sizlere ...
bu islam dini için,ALLAH'ın kelamı için,rabbimin kanunları için
bundan1400 sene evvel sahabiler,ehli beyt iki cihan serveri hz MUHAMMED MUSTAFA (S.A.V.) efendimiz bilezülüm görmedimi
işkembeler üzerine dökülmedimi,taşlanmadımı.
peki bunları bildiğimiz halde şu anda hangi zülümden bahsediyoruz..
vallahi şu anda filistinin çektiği 1400 sene evvel kinin yanında zülüm sayılmaz..
dedimya dostlarım derdimiz büyük..
unutulmamalıdırki o ALLAH'ın dinidir.Hiç bir zaman mağlup olmaz.
bazen insanın başına gelen müsibetler o kişilerin hayrınadır fakat o kişiler bilmezler..
şu anda filistin ,çeçenistan yapılan zülümler inanıyorumki o halkın mahşer günü kurtuluşu olacaktır inşallah..
YA BİZLER ACABA KENDİMİZİ KURTARABİLECEKMİYİZ ACABA...?
rabbim yar ve yardımcımız olsun..
hakkınızı helel edin zaman ayırıp okuduğunuz için..
SELAM VE DUA İLE
MUHAMMED SİDAR...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-01-2009, Saat:01:12 PM, Düzenleyen: MUHAMMED SİDAR.
" HACI "
Cvp: İÇİMDEKİ HAYKIRIŞ..(okursanız sevinirim)
çok hak veriyorm sana kardeşm..allah razı olsn...ne hakkı canım sende,varsa helal olsn elbet...senn hakkın geçti..sende helal ett bakem :sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
RE: İÇİMDEKİ HAYKIRIŞ..(okursanız sevinirim)
BU SAVAŞA BAKILMASI GEREKEN EN GÜZEL BOYUTTA BAKMIŞSINIZ SAOLUN ACIMIZI HAFİFLETMEYE VESİLE OLDUNUZ...
RABBİM BİZLERE SUN ŞEHADET ŞERBETİNDEN....

ALLAH RAZI OLSUN
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-01-2009, Saat:03:36 PM, Düzenleyen: *Rabia*.
Forumcu
Cvp: İÇİMDEKİ HAYKIRIŞ..(okursanız sevinirim)
ECRİN_ZÜLEYHA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok hak veriyorm sana kardeşm..allah razı olsn...ne hakkı canım sende,varsa helal olsn elbet...senn hakkın geçti..sende helal ett bakem :sırıtık:
helal olsun ne demek zaten gayemiz bi nebzede olsa müslümanların yüreğindeki acıyı azda olsa hafifletmek..
buna hep beraber kanaat getirmeliyiz..
selam ve dua ile.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: İÇİMDEKİ HAYKIRIŞ..(okursanız sevinirim)
RABBİM razı olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.