You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İçimde huzur hissedemiyorum

Acemi Üye
Hocam ben eskiden sorgulamaya başladım fakat şimdi iman etsemde (inansamda) ben yine de içimde huzur hissedemiyorum öyle çok vesvese de gelmiyor.çok düşünüyorum var diyorum iman esaslarının hepsi fakat huzur hissedemiyorum ben kaf.. miyim?(Hakaret amaçlı değik yani söylemek istemedim)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: İçimde huzur hissedemiyorum
Allah için yaptığın hiçbir şeyin karşılığını dünyada bekleme. İman edince dünyada mutlu olacaksın diye bir akide yok. Sen ahiretine yatırım yap, dünyada olup bitenlerin hepsi birer imtihan.

Mutlu olanın mutluluğu da imtihan.
Mutlu olmayanın mutsuzluğu da imtihan.

Yapman gereken sadece Allah'ın istediği bir kul olmaya çalışmak.
Günahlardan kaçın farzları da yerine getirmeye çalış. Hepsi bu.
Sonuç ahirette inşallah.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: İçimde huzur hissedemiyorum
ben aslına şu yüzden sormuştum Hz.Ebu Bekir'e Peygamberimiz Miraç hadisesini anlatınca sorgusuz sualsiz sorgulamadan Hz.Ebu Bekir kabul ediyor.Biraz önce kendime test yaptım Peygamberimiz yaşasaydı ve bana bir şey anlatsaydı inanır mıydım diye ve kendi imanımı yükseltmeye çalıştım bu yüzden biliyorum peygamberler yalan söylemezler ama nedense içimden sorgulardım gibi geldi. Herkese hayırlı bir iman nasip eylensin.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.