You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İçim bi kötü sanki vicdan azabı

Acemi Üye
Sevgili müslüman kardeşlerim içim bi kötü sanki vicdan azabı neyse olayı anlatayım sevgili kardeşlerim bana hep vesvese dedikleri olay oluyor galiba benle uğraşan cin var ama bilemiyorum bu konularda çok cahilim bi hatam olursa lütfen af edin herneyse bundan 1 2 ay önce internet sohbet sitesinde bir kızla konuştum yani kısa bir şekilde kız siyah birşey giyinmişti bende şaka olsun diye ateistmisin diye sordum kız buna kızdı siyah giyiyoruz diye ateist mi olacağız diye sonra kapattı o günden sonra sanki kız intihar etmiş sanki kız ben o lafı dedim diye canına kıymış gibi vicdan azabı çekiyorum sizce neden böyle lütfen cevap verin çok kötüyüm?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-03-2014, Saat:09:06 PM, Düzenleyen: editlevel.
General
RE: İçim bi kötü sanki vicdan azabı
sen art niyetli olarak

suçlayıcı bir ifade ile bunu söylememişsen

şaka olarak söylemişsen bu kadar sıkma canını

hepimiz ağzımızdan karşımızdakini incitecek şeyler kaçırıyoruz çoğu zaman

bu kadar tedirgin olman sanırım vicdan sahibi merhametli biri olmandan kaynaklanıyor

üzülme gülücük
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
forumda başka konu açıp spam yapmak istemiyorum arkadaşlar bu cinlerin vesvese hep beni rahatsız ediyor biliyorum hatam çok tatillerde cuma namazlarına gitmedim ama emin olun ilk fırsatta yani bu hafta cuma namazına gideceğim ben bu cinleri kendimden nasıl uzak tutarım hep aklıma kötü şeyler geliyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Allaha sığınmaktan başka çaren yok

başka yollar deneme kötü sonuçlar olmasın gülücük
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
eğer Allaın sana emrettiği gibi yaşayabilirsen ölümden korkmazsın

çünkü ahiretten dünyaya keşkelerinle değil iyi ki lerinle bakacaksın hesap gününde gülücük

ama Allahın yasakalrına uymazsan ölüm ansızın bastırırsa ki ölüm her an gelebiliyor

işte o zaman kork derim ölmekten gülücük
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sanki mi gülücük
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-03-2014, Saat:09:45 PM, Düzenleyen: €L€Z.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.