You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İBADETLER ALLAH'IN LÜTFU

İBADETLER ALLAH'IN LÜTFU

General
İBADETLER ALLAH'IN LÜTFU
İBADETLER ALLAH'IN LÜTFU
Namazı çocukluktan itibaren vaktinde kılmak, sürekli Kur'an-ı Kerim okumak ne kadar önemli.. Bir alzheimer hastası yaşlı var, tanıdığım; hiç kimseyi hatırlamıyor, hatıralarını rüzgara vermiş ama namaz vakti geldi mi, kalkıp abdestini dualarıyla alıyor, namazını tadil-i erkanıyla kılıyor. Cami yolunu unutmuyor, evden çıkıp camiye gidebiliyor ve camiden eve dönebiliyor. Dahası Kur'an-ı Kerim'i açıp tecvidiyle güzel bir şekilde okuyabiliyor. Ezberindeki kur'an ayetlerini okuyabiliyor. Bütün zikirlerini, dualarını yapabiliyor. Alzheimer hastalığı müslümana ne yapabilir demekten kendimi alamıyorum. Allah kulunu terketmiyor, hastalığa yenilmesine de razı olmuyor, yardım ediyor..İbadetler, Allah'ın lütfu, bunu bir kez daha anladım

alıntı
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: İBADETLER ALLAH'IN LÜTFU
Eyvallah.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
RE: İBADETLER ALLAH'IN LÜTFU
Doğru, Allah'ın her emri bizim için lütuf,
teşekkürler.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.