You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hz.İsa ,Ahir zamanda gelecektir

Hz.İsa ,Ahir zamanda gelecektir

Uzman
RE: Hz.İsa ,Ahir zamanda gelecektir
Ayet inkarcılarıyla daha konuşmuyorum.

''Hem her nereden sefere çıkarsan hemen Mescidi harama doğru yüzünü çevir, bu emir şüphesiz hak, rabbından olduğu muhakkakdır, Allah amellerinizden gafil de değildir''(Bakara,149)

Bu ayetten sefere çıkınca yüzünü normal halde kabeye çevirmeyi anlıyorsan, ayeti inkar etmiş olursun.Ayeti inkar edenin durumu bellidir.Çünkü burdan maksat namazda kıbleye dönmektir çevirmektir.

Ama sende nerde o anlayış ve kavrayış... gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
RE: Hz.İsa ,Ahir zamanda gelecektir
bakara - 148 - Herkesin bir yönü vardır, ona döner. O halde hayırlarda yarışın. Nerede olursanız olun Allah sizi bir araya getirecektir. Allah her şeye güç yetirendir

ayetin öncesinde ve sonrası namaz kelimesi yok ,

hatta yönden maksadın ne olduğunu bakara - 148 i ve ilerisi ve gerisini okursan anlarsın , ayetin öncesini ve sonrasını oku bir tane namaz kelimesi getir bana . ben ayete kelime eklemem , o kadar uzunki ayet bir tane salat kelimesi yok , haşa Allah ın kelimeleri tükendi diyemem ben , ayete kelime eklemediğim için ayeti inkar ediyorsun diyorsan o senin sorunun , delilin yok , sadece yorumdan başka bişey getirmiyorsun . ayette o kelime olmadığı için ayeti red etmiş olmam , fakat ayette namaz kelimesi yoksa o ayette namaz kelimesi var diye iddia ediyorsan kendini sorgula !!!

sefer kelimesi bile yok gülücük

namazda kabeye dönme diyen yok fakat ayette namaz kelimesi var diyorsan dur orda derim . ayete elimde geldiğince kelime eklemem .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-06-2014, Saat:05:30 PM, Düzenleyen: sedatsedat.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.