You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

HZ EBUBEKİR EFENDİMİZİN FEDAKARLIGI

Üye
Peygamber efendimiz (sav) savaşa hazırlanırken yeteri kadar savaş malzemesi yiyecek ve eşya bulamamıştı ve çok üzülmüştü bunun üzerine hz ömer (ra) ve hz ebu bekir (ra) orduya katkı için evlerine koştular efendimizin yanına geldiler ilk önce hz ömer paralarını getirdi ve peygamber efendimize uzattı sonra da ebubekir sıddık ikiside verdikden sonra peygamber efendimiz hz ömere ya ömer malının ne kadarını getirdin der hz ömer cevap verir yarısı efedim sonrada ebubekir sıddık a sorar ebubekir sıddık ben hepsini getirdim sana her şeyim feda olsun rasullaallah der ve peygamber efendimiz (sav) gülümser
işte ebubekir (ra) büyüklügü sahabeler rasındaki derecesi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-06-2008, Saat:02:42 AM, Düzenleyen: NaSuH.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.