![[Resim: 333145-3-4-0b0b2.jpg]](http://iblog.milliyet.com.tr/imgroot/blogv7/Blog333/2011/11/06/26/333145-3-4-0b0b2.jpg)
Size ne oluyor ki, Allah yolunda ve: "Rabbimiz, bizi halkı zalim olan bu ülkeden çıkar, bize Katından bir veli (koruyucu sahib) gönder, bize Katından bir yardım eden yolla" diyen erkekler, kadınlar ve çocuklardan zayıf bırakılmışlar adına savaşmıyorsunuz? (Nisa Suresi, 75)
Bütünpeygamberlerin yaptığı gibi İslam'ın karşısındaki görüşlerle fikri mücadele etmek en büyük farz ibadettir. Namaz ve oruç gibi ibadetlere gösterdiğimiz hassasiyetin çok daha fazlasını İslam'ı tebliğ konusuna göstermeliyiz. Unutmayın, şeytan ve askerleri boş durmuyor.
Müslüman kardeşlerimizi küfrün zulmünden kurtarmak tek tek hepimizin sorumluluğudur. 'Namazımı kılıyorum, orucumu tutuyorum, zekatımı veriyorum, e hacca da gittim' diye düşünüp içini rahatlatan ve yaptıklarını yeterli görenler unutmamalıdırlar ki, bir kısım ayetlere uyup diğer kısmını gözardı edenler ahirette çok zor durumda kalacaklardır.
"Onların, dünya hayatındaki bütün çabaları boşa gitmişken, kendilerini gerçekte güzel iş yapmakta sanıyorlar."(Kehf Suresi, 104)
İbni Ömer Iraktan gelen henüz Hz. Hüseyn’in şehit edilmesi üzerinden çok az bir zaman geçmesine rağmen birisinin sivrisinek kanını sormasıüzerine İbni Ömer (radiyallahu anhu) soruyu soran kimseye şöyle demişti: Sizler Hz.Hüseyin’i öldürdükten sonra onun kanının hesabını sormuyrosunuzda tutup sivrisinek kanının hükmünü mü soruyorsunuz? Şüphesiz ki ben Rasûlullah (sallallahu aleyhi ve sellem)’in Hz.Hasan ve Hz.Hüseyin hakkında: “o ikisi benim dünyadaki reyhanlarımdır” dediğini işittim.
Allah Razı Olsun Gül-i Cennet abla ..