You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hüseyinlerin Kanı..

Hüseyinlerin Kanı..

Profesör
Hüseyinlerin Kanı..
[Resim: 333145-3-4-0b0b2.jpg]

Size ne oluyor ki, Allah yolunda ve: "Rabbimiz, bizi halkı zalim olan bu ülkeden çıkar, bize Katından bir veli (koruyucu sahib) gönder, bize Katından bir yardım eden yolla" diyen erkekler, kadınlar ve çocuklardan zayıf bırakılmışlar adına savaşmıyorsunuz? (Nisa Suresi, 75)

Bütünpeygamberlerin yaptığı gibi İslam'ın karşısındaki görüşlerle fikri mücadele etmek en büyük farz ibadettir. Namaz ve oruç gibi ibadetlere gösterdiğimiz hassasiyetin çok daha fazlasını İslam'ı tebliğ konusuna göstermeliyiz. Unutmayın, şeytan ve askerleri boş durmuyor.

Müslüman kardeşlerimizi küfrün zulmünden kurtarmak tek tek hepimizin sorumluluğudur. 'Namazımı kılıyorum, orucumu tutuyorum, zekatımı veriyorum, e hacca da gittim' diye düşünüp içini rahatlatan ve yaptıklarını yeterli görenler unutmamalıdırlar ki, bir kısım ayetlere uyup diğer kısmını gözardı edenler ahirette çok zor durumda kalacaklardır.

"Onların, dünya hayatındaki bütün çabaları boşa gitmişken, kendilerini gerçekte güzel iş yapmakta sanıyorlar."(Kehf Suresi, 104)
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcSv6tV3Piw-ncCIweHNs1k...Qw3xwCAjLw]

İbni Ömer Iraktan gelen henüz Hz. Hüseyn’in şehit edilmesi üzerinden çok az bir zaman geçmesine rağmen birisinin sivrisinek kanını sormasıüzerine İbni Ömer (radiyallahu anhu) soruyu soran kimseye şöyle demişti: Sizler Hz.Hüseyin’i öldürdükten sonra onun kanının hesabını sormuyrosunuzda tutup sivrisinek kanının hükmünü mü soruyorsunuz? Şüphesiz ki ben Rasûlullah (sallallahu aleyhi ve sellem)’in Hz.Hasan ve Hz.Hüseyin hakkında: “o ikisi benim dünyadaki reyhanlarımdır” dediğini işittim.

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-12-2014, Saat:05:53 PM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.
General
RE: Hüseyinlerin Kanı..
gerçekten Allah razı olsun gül-i cennet

'Müslüman kardeşinin derdiyle dertlenmeyen bizden değildir.'

buyuruyor peygamberimiz sallallahu teala aleyhi vessellem

Allah zulüm karşısında bizden bişeyler yapmamızı istiyor olmadı söylememizi olmadı belki de zulm edenin helak edilişine bizim de sebep olmamızı istiyor olacak ki bizim de dertlenmemizi istiyor

kalbinden razı olmamak, bir haksızlık karşısında Allaha şikayette bulunmak aslında bize çok büyük bi iş gibi gelmiyor ama

zalimin helakına sabepleri hazırlıyor aslında
Allahın elini güçlendiriyor tabiri caizse...
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Biz neden böyle duyarsız, tepkisiz olduk diye sormuyor değilim kendime..sonra yine kendime diyroum ki, "sen kur'anı okumuyorsun, okudukların yine başka güçler tarafından senin okumanı istedikleri yerlerdir, eğer okusaydın Kur'ana göre kendi zamanının öncelikli ayetlerini görür ve ona göre hareket ederdin, senin yaptığın aslında şuna benziyor, bir yerde içinde kardeşinin de olduğu ve İMDAATT seslerinin duyulduğu yangın varken, sen hem kendini hemde insanları yangını söndürmeye değilde başka ibadetlere çağırıyor , çağırmakla kalmıyor birde kendin ikna olduğun gibi onlarıda ikna ediyrosun , seni HAİN..!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Evet sizde yüzde yüz haklısınız..

“Bizi zulme, haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı suskun kalanlardan eyleme…”

Allah’ım,bizki senden utanıyoruz... mazlum kardeşlerimizin acısını yüreğimizde hissettir ki onların acılarına ortak olabilelim.... Bizi zalimleri gördüğü halde tepkisiz yüreklerden eyleme... Bize basiret ver, feraset ver. Bütün Müslümanları, vicdanlarından mahrum eyleme. Bizi vicdansızlarla beraber eyleme. Bizi zulme, haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı suskun kalanlardan eyleme. Allah’ım, dünyanın muhtelif yerlerinde katliamlarda hayatını yitiren kardeşlerimize rahmet eyle. Müslüman kardeşlerimize içinde bulundukları zor durumdan bir an evvel kurtulmaları için yardım eyle. Şu mübarek Cuma gecesi hürmetine dualarımızı kabul eyle.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
içim titredi okurken Sad Allah Razı Olsun Gül-i Cennet abla ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Allah razı olsun, duyarsız kalmayalım...
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kendin için istedigini başka bir mümin kardeşin için istemiyorsan gerçek anlamda bir mümin olmassın..

Allah Razı olsun kardeşim..

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.