You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hüseyin ÜZMEZ hakkında !!

Acemi Üye
İSLAMIN KILICI hüseyin üzmez serbest bırakıldı bu konudaki görüşleriniz dedim,
10 kişi okudu bir allahın kulu tek kelime yazmadı
BU gün tüm TÜRKİYE AYAKTA.
Sizlere bazı gazetelerin SÜRMANŞET BAŞLIKLARI:

YENİ ŞAFAK : UTAN BE ADAM
BUGÜN : KONUŞTUKÇA BATIYOR
BİRGÜN : ÜZMEZ MIZRAĞI ÇUVALA SIĞMIYOR
HÜRRÜYET : BENİMLE YATAN FAHİŞE OLMAZ
CUMHURİYET : TAM BİR REZİLLİK
MİLLİYET : TÜRKİYE İÇİN UTANÇ TABLOSU
TAKVİM : VİCDANINIZ RAHAT MI
SÖZCÜ :KIZ SAĞLAM DİYEN HEYET ÇÜRÜK

İÇ SAYFADA YER VEREN : SABAH

HİÇ YER VERMEYENLER : VAKİT ,ZAMAN ,TÜRKİYE ,MİLLİ GAZETE ve

: İMAM-HATİP FORUMU
Bunu ilk beğenen sen ol.
.:: DeathLess ::.
RE: Hüseyin ÜZMEZ hakkında !!
Bu adam hakkında yorum yazmak bile ayıptır diye düşünüyorum...Boyle bir ahlaksızlıga hiç bi şekilde açıklama gerekmez...Adam düpe düz ahlaksız ve ne soyledigini bilmeyen bunağın teki ! 14 yasında bir kızla kendi rızası olsa bile bu sekilde bir yaklasımda bulunmak ne ahlaka sıgar ne islama nede akıl ve mantıga ! Zaten konusmalarından anladıgım kadarıyla adamın ruh saglıgıda yerinde degil ! Bence asılmalı ! Başka soylicek bir soz bulamıyorum
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Hüseyin ÜZMEZ hakkında !!
bırak bu sacmalıkları kardeşim
ne yorumu yazıcaz herkez yaptığında boğulsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: Hüseyin ÜZMEZ hakkında !!
sqLite Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu adam hakkında yorum yazmak bile ayıptır diye düşünüyorum...Boyle bir ahlaksızlıga hiç bi şekilde açıklama gerekmez...Adam düpe düz ahlaksız ve ne soyledigini bilmeyen bunağın teki ! 14 yasında bir kızla kendi rızası olsa bile bu sekilde bir yaklasımda bulunmak ne ahlaka sıgar ne islama nede akıl ve mantıga ! Zaten konusmalarından anladıgım kadarıyla adamın ruh saglıgıda yerinde degil ! Bence asılmalı ! Başka soylicek bir soz bulamıyorum

çok doğru kesinlikle aynı fikirdeyim
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-11-2008, Saat:02:07 PM, Düzenleyen: Belinay.
Profesör
Cvp: RE: Hüseyin ÜZMEZ hakkında !!
sqLite Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu adam hakkında yorum yazmak bile ayıptır diye düşünüyorum...Boyle bir ahlaksızlıga hiç bi şekilde açıklama gerekmez...Adam düpe düz ahlaksız ve ne soyledigini bilmeyen bunağın teki ! 14 yasında bir kızla kendi rızası olsa bile bu sekilde bir yaklasımda bulunmak ne ahlaka sıgar ne islama nede akıl ve mantıga ! Zaten konusmalarından anladıgım kadarıyla adamın ruh saglıgıda yerinde degil ! Bence asılmalı ! Başka soylicek bir soz bulamıyorum

alkışSmilealkışSmilealkışSmile
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.