You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Huri kızları inse

General
Huri kızları inse
Trt Diyanette bir programa rastladım. Bir de Bana Sor ... 88 yaşında Mehmet dede hayatından kesitler anlattı. "Çocukluğumda eşek gönünden ayakkabı dikerdik. O da eşek ölecek de biz carik dikelim. Askere gittim meğer babam beni benim haberim olmadan evermis itiraz ne mümkün. Hayat boyu namaz kıldı hanımım. Sabah namazını kılarken de can verdi. Derdim ki gökten Huri kızları inse seni onlarla değişmem. ..."
Yıllarca sevdim deyip gezip tozup sonra da 3 _ 5 yıla kalmadan ayrılan askzedelere duyurulur... Demekki bir seyde rızai ilahi varsa sıkıntılar birer medari Terakki ve tasaffi oluyor.

Z.M.ŞAKAR
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Huri kızları inse
Ne yalan söylim Mehmet dede,gökten huri kızları inse ben değişirdim,yok yok değişmezdim,değişir miydim yoksa; inmeyeceğine göre değişmezdim derdim tabiki... Xd:

@Mü'min kadınların cennette huri kızlarından daha güzel olacaklarını duymuştum doğru mudur bilmem artık.Değişmezsem bundan ötürü değişmem gülücük neyse kimin değişip kimin değişmeyeceğini huriler gökten inmeden bilemeyiz ama ben bir düşünürdüm sonra kalbime sorar değişmezdim elbette ki @xd:
Aşk bir şem'-i ilâhîdir benim pervânesi
Şevk bir zencîrdir gönlüm anın dîvânesi
-Şeyh Galip-
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.