You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

"Humeyni'yi seviyorum, Atatürk'ü sevmiyorum"!

kimya-yı saadet
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: "Humeyni'yi seviyorum, Atatürk'ü sevmiyorum"!
Nuray Bezirgan gerçek bir mücadele verdi.. hala da vermeye devam ediyor..
Rabbim yar ve yardımcısı olsun...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: "Humeyni'yi seviyorum, Atatürk'ü sevmiyorum"!
Kimse o anneye vurmasın!

Oyaralıdır. O taa yüreğinden yaralıdır. İçimden, "sizin vicdanınız var mı?" diye bütün kulakları sağır edecek bir çığlıkla haykırmak geliyor.

Hâlâ yasak koyuyorsunuz, hâlâ yasağın sürmesini istiyorsunuz, hâlâ yasağı sürdürmek için akla hayale gelmez fesatlar çeviriyorsunuz. Bunlar bu ülkenin çocukları, bunlar sadece eğitim görmek istiyor. Sadece akıllarını geliştirmek, ruhlarını yüceltmek, ülkeye daha iyi katkıda bulunacak araçlar edinmek, sadece daha iyi insan olmak istiyorlar. Onlardan birisini "suçüstü" yapıp, onun şahsında tamamını linç etmek istiyorsunuz.

Sizin derdiniz ne Atatürk, ne Humeyni, ne bağımsızlık, ne milli mücadele, ne vatan, tüm bunlar, sizin, karşınızdaki bir anneyi çamura bulamak için kullandığınız malzemeler. Bütün bunlar sadece maskeleriniz. Sadece toplumu dövmek için ellerinize taktığınız boks eldivenleri, ötekiler, genç kızlar, İHL'li çocuklar da "Vurun ulan vurun ben kolay ölmem!" diyen insancıklar...

Zaten hep böyle yaptığınız için tüm sembolleri aşındırdınız. Evet, o bir anne. Bir "Başörtüsüne özgürlük" eyleminde hamile olduğu ikiz bebeklerinden birini kaybeden, bir damlacık özgürlük uğruna binlerce benzeri gibi ülkesini terk etmek zorunda bırakılan, sonra çocuklarım kimlik erozyonuna uğramasın diye yeniden (İran'a değil) yurduna dönen ve hâlâ medya canavarları tarafından peşi bırakılmayan bir anne. Medya postalları altında çiğnenmek istenen bir genç anne o.

"Humeyni'yi seviyor, Atatürk'ü sevmiyor!" Hımm! Ne müthiş denklem değli mi? Ne kolay yenir bu memlekette insanlar? Rahmetli arkadaşım Mehmet Ali Taşçı'nın hikayelerinde bir "Adamyer Fikri" tiplemesi vardı. Bizim medyamız, "Adam-yer Fikri"lerle dolu. İşte sana bir anne, ye aslanım Fatih Altaylı onu! Humeyni dedirt, Atatürk dedirt, İngilizler dedirt... Sen konuşturmayı becerirsin. Böyle "Andıçlama" zamanlarında sana büyük ihtiyaç var. Bu kızlar Avusturya'da, ya da Çin'de ne arıyorlar?

Türkiye'de özgürlük var da, hava olsun diye mi gittiler oralara? Avrupalı bir parlamenter, bir CHP'liden, ya da Avrupalı bir üniversite yöneticisi, bizim profesörlerimizden daha özgürlük yanlısı çıktıysa, suç, eğitim için o özgürlük alanlarına açılanlarda mı, yoksa Türkiye üniversitelerini bir cehennem ortamına çevirenlerde mi? Siz kimden "ODTÜ rektörü de özgürlüklerden yana" diye bir açıklama bekleyebilirsiniz ki...

Bay rektörün elinde başörtülü kızların ihraç fermanı sallanıp duruyor. O rektör diyor ki: -Bizim başörtülü kızlarımız üniversite kapısına gelir, ya başlarını açarlar ya da peruk takarlar! Bunu söylerken hiç rahatsızlık duymuyor. Bir tv kanalına görüş bildirirken sordum: -Sayın Ural Akbulut, derse girdiği amfide, karşısında başlarında peruk bulunan 100 öğrenci görse ne hisseder? Sistem adına, bu katı başörtüsü karşıtlığı adına içinde bir utanç damarı kabarmaz mı?

Kaç gündür, TV kanalları, AYM'nin kararı vesilesiyle, üniversite kapısında başörtülü kız öğrencilerin görüntülerini veriyor. Kimi yüzünü kameralardan kaçırarak başörtüsünü çıkarıyor, kimi peruk takıyor...

Her gün bu böyle! Ben diyorum ki, insanlık damarı ölmemiş olanlar, utanır bu görüntülerden, biraz daha insanlıkları diri ise içleri yanar... Taraf Gazetesi'nin arka sayfasında bir bölüm var. İnsanlara sorular soruyorlar. "En sevdiğiniz, en sevmediğiniz, vs..." gibi sorular. Sorulardan birisi de "En çok kullandığınız küfür.." şeklinde...

Ben bu görüntüleri izleyen insanların içinden, bu zulmü uygulayanlara karşı nasıl bir söz geçtiğini doğrusu merak ediyorum. Kimse vurmasın bu anneye! O ne Fadime Şahin, ne Müslim Gündüz. Belki Fatih Altaylı'nın provokasyonu 28 Şubat iklimini amaçlıyor ama, ben o genç hanımların sözlerini, yaşadıklarını görmezden gelerek değerlendirmenin hiç de sağlıklı olmayacağını düşünüyorum. Şunu açıkça ilan ediyorum:

-Kimse Atatürk'ün adını kullanarak, Cumhuriyet diyerek, laiklik diyerek, AYM diyerek kimseye zulüm etmesin! Bu, bazı kirli odaklar adına sembollerin harcanmasından başka bir şey değildir. Şunu da söyleyeyim: İnançlarını özgürce yaşama adına bir eylemde bulunurken karnında taşıdığı ikiz bebeğinden birini kaybeden, okulundan atılan, eğitim için hicreti göze alan bir anneyi tutacak zincir henüz üretilmemiştir. Hey dostlar, "Adam-yer Fikri"lere insan eti taşımak onurlu bir iş değildir

Ahmet Taşgetiren.....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: "Humeyni'yi seviyorum, Atatürk'ü sevmiyorum"!
ben bayanların tv lere çıkıp kendilerine tuzak kuracağı açık kötü niyetlilere dert anlatmalarına karşıyım

söylenilen herşey zaten erkek dindaşlarımız tarfından yıllardır her zeminde savunuluyor

kötü niyeti aleni olanların karşısına kendini bu şekilde atmak en basitinden saflık bence ki

müslüman akıllı olmak zorundadır

hele bayan ise sorumluluğu fazlasıyla artar

üzerine gelebilecek her sözden her hakaretten uzak olabilmeyi becermek gerekir...

şimdi olanlar program olmadan önceden bellidir zaten görebilen göze...

bile bile lades demenin gereği yok anlamı yok zaten ecri de olmaz kanaatindeyim

hatta sorumluluğu fazladır...

işi uzmanlarına bilirkişilere ve yıllardır emek verenlerine bırakalım

bize düşen ewela tesettürümüzü muhafaza etmek

değişmedennnnnnnn...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Her doğru her yerde söylenir mi ya...

Bu kızda bişey var. Artık tutulmuşmu uyutulmuş mu bilemem ama...
Bu ne salaklık ya...

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Alıntı:İşte yeni ihanet filminin adı:'Hümeyni mi yoksa Atatürk mü ?'

Bravo, aferin.
Yine tam zamanlama.
Adrese teslim.
Fatih Altaylı’ya paket servis.
O da soğutmadan yayına çıkarıp ziyafeti tamamladı.

İşte yeni ihanet filminin adı:
“Hümeyni mi yoksa Atatürk mü ?”
Bu ülkeye yapılabilecek en alçakça komplodur bu.
Atatürk’e yapılabilecek en adice saldırıdır bu.
On binlerce İstiklal şehidimize yapılabilecek en hayasız kıyaslamadır bu.
Bu ülkenin insanına yapılabilecek en seviyesiz yakıştırmadır bu.
Başörtülü yüz binlerce insanımıza yapılabilecek en zalimce karalamadır bu.

Stüdyoya nereden buldukları belli olmayan iki tane başörtülü çıkartıp sanki bütün başörtülüler Humeyni’yi seviyormuş, Atatürk’e düşmanmış gibi lanse etmek bu ülkeye yapılabilecek en büyük kötülüktür.

Adrese teslim, stüdyoya sipariş, elden servis dense dense buna denir.

Bu kez ekranlarda başörtülü okuyamadığı için Kanada’ya gidip orada 7 yıl kaldıktan sonra Türkiye’ye dönme kararı almış bir bayan ve arkadaşı var.

Dakka bir gol bir.

Ekrandaki başörtülü Humeyni’yi sevdiğini söylüyor.
Fatih Altaylı’nın keyfine diyecek yok.
Malzeme ayara geldi.
Ve soru patladı.
“Peki Atatürk’ü seviyor musun ?”
Cevap tam da planlandığı gibi.
“Sevmeme hakkım var mı ? Varsa sevmiyorum.”

Bunu söylemek için mi Kanada’da 7 yıl bekledin ?
Bir gün gel memleketinin en zor gününde ‘Atatürk’ü sevmiyorum Humeyni’yi seviyorum’ de diye mi seni Kanada’ya gönderdiler ?
Sürekli inançlı insanlara saldıran Fatih Altaylı’ya konuş diye mi seni yıllarca beslediler ?

Bu millet sizin gibileri çok gördü.
Çıkıp televizyonlarda konuşanları, evlerde basılanları, yalandan itirafta bulunanları çok gördü.

Şimdi başınız göğe erdi mi ? Rahatladınız mı ? Görevinizi yerine getirmiş olmanın huzuru içinde misiniz ?

Hadi siz akılsızsınız, iyi bir halt işlediğinizi düşünüyorsunuz, kendinizi kullandırıyorsunuz, aklınızca şöhret oluyorsunuz.

Ya milletin gözünün içine baka baka, salağa yata yata, sizi ekrana çıkarıp konuşturanlara ne demeli ?

Ya en aşağılık kumpaslarına, bu milletin başı açık-başörtülü tamamının sevdiği Atatürk’ü alet edenlere ne demeli ?

Millet size soruyor:

Bu, kullandığınız kaçıncı provokatör ?
Bu, milleti aptal yerine koyduğunuz kaçıncı senaryo ?
Bu, inançlı insanlara iftira attığınız kaçıncı rezalet ?
Bu, millete sobelendiğiniz kaçıncı tezgah ?
Bu, yuttururuz sandığınız kaçıncı komplo ?

Siz hiç akıllanmayacak mısınız ?

ÖRTÜLÜ
PROVOKASYON

ABDULLAH ABDULKADİROĞLU

12.Haziran.2008 08:28:56

Bu sözlere aynen katılıyor ve diyorum ki bu hanımlar hangi zihniyeti taşıyor bilmiyorum ama ülke şu durumdayken hangi hakla çıkıp böyle bir şey diyorsun!
Yahu müslüman akıllı olmalı! Aptal değil!

Hem de adını şahsiyetsizliğini ağzıma almak istemediğim müslümanları sevmeyen bir adamın adam bile değil varlığın programına çıkıp konuşuyorsunuz!

Bre sen o yurt dışından sırf humeyniyi sevdiğini söylemek için mi geldin! Bre densiz!

Çok sinirlerim bozuluyor bunları gördüğümde! Neden mi? BAKIN ŞU ÜLKENİN DURUMUNA!

Adamlar ne sıkıntı çekiyorlar. Hoş bu bayanların türbanlı olup olmadığı da belli değil ya. Vermişlerdir yüklü para 1 aylık islami bilgi uzun etek al sana cevap!

İçini bilemeyiz amma, şu halvet içerisinde bu kadar düşük akıl zedeledi! İnsanlar zaten farkında olanların. Ki bunun oyun olduğunu da anladı!...

Çok sinirlendim çook!

VesseLam

Heceye sığamayan, üç harfe kaydolan bir nefesim sadece.
Tamam tamam. Yorulma düşünmekten. Senin de çok iyi bildiğin gibi
Sadece "H İ Ç" im ben...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ama yanlış anlamadıysam kız ataturk adına yapılan baskıyı sevmediğini kastetmişti tam dinleyemedim ama tam olarak ben ataturku sevmiyorum dedimi duymadım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: "Humeyni'yi seviyorum, Atatürk'ü sevmiyorum"!
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama yanlış anlamadıysam kız ataturk adına yapılan baskıyı sevmediğini kastetmişti tam dinleyemedim ama tam olarak ben ataturku sevmiyorum dedimi duymadım

dedi de

demesinden ziyade o programa çıkıp kendilerini kulandırmalarına kızıoruz...
giderayak.
ama kabuğu soyulamadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama yanlış anlamadıysam kız ataturk adına yapılan baskıyı sevmediğini kastetmişti tam dinleyemedim ama tam olarak ben ataturku sevmiyorum dedimi duymadım

dedi de

Belkide kullanmadılar...
Kızda belki bu oyunun içinde...
Yahu varya bu dünya insanı paronayak yapar he:D

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

dedi de

Belkide kullanmadılar...
Kızda belki bu oyunun içinde...
Yahu varya bu dünya insanı paronayak yapar he:D

ülke olarak en çok komplo teorisi üretir olduk di mi sühimcim gülücük

Allah sonumuzu hayretsin...
giderayak.
ama kabuğu soyulamadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.