You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hüda Kaya;Ne oldum değil, Ne olacam.

Profesör
Hüda Kaya bir dönem 3 kızıyla birlikte başörtüsü maduru olarak dönemin hükümeti tarafından tutuklanıp cezaevine atılmıştı. Şimdilerde HDP safına katılmış mürtetlerle aynı safta yeralıyor.

[Resim: CRUUaICUcAAnL6t.jpg]

Evinin Önünden Geçen çarşaflı bayanlardan korktuğunu İddia ederek Devletten koruma Talep etmiş..insan ne oldum değil ne olacam demeliymiş..Hüda Kaya'ya yazıklar olsun..keşke o zaman öleydi adını izzetliler safında şehitler olarak anaydık, şimdilerin HDP 'li münafığı demeyeydik. Biz bilmiyoruz Allah en iyi biliyor tabi.

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-10-2015, Saat:09:56 AM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.
Üye
RE: Hüda Kaya;Ne oldum değil, Ne olacam.
İnsanların düşüncelerini görüşlerini değiştirmesi ne kadar kolay...Ne yaşıyorlar acaba o süreçte hep merak etmişimdir gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Allah hidayet versin. Zaten o ismini değiştirmemiş olması ezelden de çok hayırlı biri olmadığını gösteriyor.

Hüda Allah anlamında kullanılan bir kelime olduğuna göre bu ismi derhal değiştirmesi gerekirdi. Tabi eğer kalbinde iman kırıntısı varsa.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah hepimizi korusun.. Allahtan ayaklarımızı kendi dini üzere sağlam ve sabit tutması için dua edelim..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Bir insan yanlışların da dolayı ölmesi mi yada öldürülmesi mi gerekiyor.

Yarın doğru yola girmeyeceği ne malum.

Haşa Allahu tealanın adaletinden şüphemiz mi var.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Rabbim bize de böyle birşeyi yaşatmasın İnşallah...

HDP safına geçeceğime ölürüm daha iyi...töbe töbe Yarabbim...

Zehan Cem Karaca'yı anmış, Allah rahmet etsin, çok severim onu...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Rabbim son nefesimize kadar imanla ALLAH yolunda gitmeyi nasip etsin inşALLAH amin

gerçekten ne oldum değil ne olacağım diyeceksin...geçen gün bunu daha iyi anladım geçmişimde uzun yıllar çevremde tanıdığım bir bayan vardı..çok açık ..çıplak diyecek kadar açık süslü...relaks özgür..vs vs..biri idi...sonra evlendi 3-5 sene bu kişiyi görmedim...geçenlerde gördüm kapanmış çok güzel birşekilde sünnete uygun bir bayan olmuş..sevindim onun adına..şaşırdım ilk önce sonra neden şaşırıyorsun ki dedim nefsime Hidayeti veren ALLAH gülücük

insanın ne olacağı belli olmaz ...
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.