You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hristiyana yardim etmek

Hristiyana yardim etmek

Yeni Üye
Hristiyana yardim etmek
Selamin alyeküm,

Almanya da yasiyorum ve kaldigim sehir yakinlarinda bir 5 yasinda olan hristiyan kiz cocuguna kan gerekiyor, benim kanim tutuyor aksi takdirde cocuk ölebilir. Bazi arkadaslar bana söyle dediler : " Ölüm allahin takdiridir, birak sen yardim etme sen vesile olma onun yasamasina, cünkü genc yasta ölürse cocuk bari cehennemi görmez, büyüyünce hristiyan olarak büyüyecek ve cehennem kapilarini araliyacak dediler. Yanliz acilen lazim kana ihtiyaci var ve ailesi caresiz durumda?? Ne yapmaliyim acilen cevap gerekiyor pazar günü gitmeyi düsünüyorum kan bagisina.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: Hristiyana yardim etmek
Bence vermelisin 5 yaşındaki kız çocuğu kime ne kötülük yapmış olabilir ki ölümü hak etsin ?

Belki ileride çok çok iyi bir insan olur.. Bilemeyiz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
kardeşim fetva verme durumum yok tabi ama
1. her çocuk müslüman doğar yani o şuanda müslüman
2. ölüm tabi ki Allah'ın takdiri ama arkadaşının mantığına bakacak olursak hastaneye gitmek haram olurdu yani sonuçda organ bağışı değil kan vermek..
3. bir insanı kurtaran ( dikkat et müslümanı demiyor ) bütün insanlığı kurtarmış gibidir..
4. ailesi bir müslümanın kendilerine kan verdiğini görünce islam ile ilgili fobileri varsa sayende onlar yok olacak

yani ben olsam hiç düşünmez çocuk da olsa büyükde olsa verirdim kan

saygılarımla
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Tessekür ederim kardeslerim saten kani verecektim kararim kesindi birde sizlerin düsüncelerini alayim dedim allah sizden razi olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
o zaten akli baliğ olana kadar müslüman ..En iyi Rabbim bilir..biz üzerimize düşen görevi yapmakla mesulüz..
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Arkadaslar Bu pazar yani 9. kasimda, kusura bakmayin türkcem gurbetci türkcesi oldugu icin tam anlamini yazamadim. Kan degil Kök hücre gerekiyor yani cocuk lösemi hastasi babama sordum anlamini o bana tercüme etti.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.