Almanya da yasiyorum ve kaldigim sehir yakinlarinda bir 5 yasinda olan hristiyan kiz cocuguna kan gerekiyor, benim kanim tutuyor aksi takdirde cocuk ölebilir. Bazi arkadaslar bana söyle dediler : " Ölüm allahin takdiridir, birak sen yardim etme sen vesile olma onun yasamasina, cünkü genc yasta ölürse cocuk bari cehennemi görmez, büyüyünce hristiyan olarak büyüyecek ve cehennem kapilarini araliyacak dediler. Yanliz acilen lazim kana ihtiyaci var ve ailesi caresiz durumda?? Ne yapmaliyim acilen cevap gerekiyor pazar günü gitmeyi düsünüyorum kan bagisina.
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Hristiyana yardim etmek
Hristiyana yardim etmek
Almanya da yasiyorum ve kaldigim sehir yakinlarinda bir 5 yasinda olan hristiyan kiz cocuguna kan gerekiyor, benim kanim tutuyor aksi takdirde cocuk ölebilir. Bazi arkadaslar bana söyle dediler : " Ölüm allahin takdiridir, birak sen yardim etme sen vesile olma onun yasamasina, cünkü genc yasta ölürse cocuk bari cehennemi görmez, büyüyünce hristiyan olarak büyüyecek ve cehennem kapilarini araliyacak dediler. Yanliz acilen lazim kana ihtiyaci var ve ailesi caresiz durumda?? Ne yapmaliyim acilen cevap gerekiyor pazar günü gitmeyi düsünüyorum kan bagisina.
1. her çocuk müslüman doğar yani o şuanda müslüman
2. ölüm tabi ki Allah'ın takdiri ama arkadaşının mantığına bakacak olursak hastaneye gitmek haram olurdu yani sonuçda organ bağışı değil kan vermek..
3. bir insanı kurtaran ( dikkat et müslümanı demiyor ) bütün insanlığı kurtarmış gibidir..
4. ailesi bir müslümanın kendilerine kan verdiğini görünce islam ile ilgili fobileri varsa sayende onlar yok olacak
yani ben olsam hiç düşünmez çocuk da olsa büyükde olsa verirdim kan
saygılarımla
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi