You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

RE: hoşcakalın ..
MÜSLÜMAN KARDEŞİM...GİTMENİZ SİTE İÇİN KAYIPTIR...SİTENİN YANI SIRA AÇMIŞ OLMIŞ OLDUĞUNUZ KONULAR MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN BİLGİLERİNİ ARTTIRMAKTA VE FİKİR BAZINDA BİR OLGUNLUĞA SAHİP OLMA YOLUNDA... SİZİN SİTEDEN AYRILMANIZA DEĞİL AÇAMAYACAK OLDUĞUNUZ İSLAMİ KONULARA ÜZÜLÜRÜM..

DÜŞÜNÜNÜN Bİ. SİZİN SAYENİZDE BİR KARDEŞŞİMİZİN NAMAZA BAŞLAMASI VE İNFAK ETMESİ VB...BUNLARI ÇOĞALTA BİLİRİZ GİBİ İMANIN VE İSLAMIN BİR GEREĞİ OLAN ŞARTLARI KABUL EDİP UYGULAMASI....GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL...SİZİN İÇİN BİR KURTULUŞ YOLUDUR.....

GİTMEYİN KALIN VE MÜSLÜMANLARIN ALLAHIN (c.c) İZNİ İLE KURTULMALARINA VESİLE OLUN...

FİEMANİLLAH.....(*)H.Z.B.L.H(*)
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kalıp daha mühim mevzularda fikir teatisinde bulunmalısın bu kadar basit bi olayı büyütmemek lazım hayatta daha önemli şeyler var ve pire için yorgan yakılmaz bana kalırsa biraz daha hoşgörülü olmak lazım yaşı küçük arkadaşların heyecanına vermek gerek uygun bi üslubla mevzulara yaklaşmalıyız yine de sen bilirsin arkadaşım bana kalırsa kimse gitmesin helede böyle absürt bi olaydan dolayı..
şimdi banada kızarsın falan daha fazla bişey yazmıyayım en iyisi kabak bana patlamasın...gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: hoşcakalın ..
deryacım lütfen gerçekten sana bu sitenin ihtiyacı var benimde tabi
bak çok samimi söylüyorum seni gerçekten ALLAH İÇİN çok seviyor ve değer veriyorum eğer sende bana zerre kadar değer veriyosan lütfen azda olsa hatırım varsa sende gel...
aranızda ne geçti tam olarak bilmiyorum küçüklüğüne ver ablalık yap hoşgör...

ya zaten seni sadece burda görebiliyorum mahrum etme kendinden beni rosegulAskim

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-12-2008, Saat:03:25 PM, Düzenleyen: *Rabia*.
Profesör
sitemizde bu tür konular açmak yasak konu kilit ve çöp kutusuna, derya sende bi alemmişsin yani kaç yaşındasın sen yahu?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.