You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hitlerin yahudi katliamı+18

Hitlerin yahudi katliamı+18

Profesör
RE: Hitlerin yahudi katliamı+18
yap o zaman gülücük bütün müslüman aleminin duasını alırsın...
ama Allah hoşnut olurmu orası malum
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet...o zaman şahsım adına yapacaklarını bekliyorumgülücük bi yahudi düşmanı olarak zevkle yanındayım destek lazım olursa

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sende bı oyle dıyorsun bı boylegülücük
kendı ısımı kendım yaparım ben,kadın mılletı mazaaLLAH GUVEN OLMAZ SIZE YARI YOLDA NASREDDIN HOCANIN HESABINA DONER FALAN:p
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yoo öyle böyle demiyorum gülücük ben olanı söylüyorum gülücük dogruları yani ama sen yaparsan da fena olmaz diyorum

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Hitlerin yahudi katlıyamı mı (:Hitlerde bir yahudiydi ve yahudi politikası gereği kurmak istedikleri yahudi devletine gitmek istemeyen yahudileri zorunlu tutmak adına yapılmış planlı bir harekettir bu.

Bulundukları zengin ülkeleri ve yaşam şartını bırakıp çöle gitmek istememişlerdir haliyle kaz gelecek yerden tavuk esirgenmemiştir.Bu sayede bir devlet sahibi oldular.

Amiyane tabirle yahudi takdiğiydi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-12-2010, Saat:01:43 AM, Düzenleyen: Bilena.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.