You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

hınt mıtolojısıne gore kadın ve erkegın yaratılısı

Profesör
Kadının yaratılısı

Yüce yaratıcı: yapragın hafıflıgını,ceylanın bakısını,gunes ısıgının kıvancını,sisin gozyasını aldı;ruzgarın kararsızlıgını tavsanın urkeklıgını,buna ekledı.onların uzerıne kıymetlı tasların sertlıgını,balın tadını,kaplanın yırtıcılıgını,kısın sogugunu,saksaganın gevezelıgını,kumrunun sevgısını kattı.butun bunları karıstırdı erıttı ve kadını yarattı.yarattıgı kadını erkege armagan ettı.

Erkegın Yaratılısı

Yüce yaratıc:ı kaplumbaganın yavaslıgını,boganın bakısını,fırtına bulutlarının kasvetını,tılkının kurnazlıgını,boranın dehsetını aldı;sülüğün yapıskanlıgını,kedının nankorlugunu,hındının kabarısını,gergedan derısının sertlıgını onlara ekledı.bunların uzerıne ayının kabalıgını,bukalemunun sıpsevdılıgını,sıvrısınegın vızıltısını kattı ve erkegı yarattı. Yarattıgı erkegı adam etsın dıye kadına verdı.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
RE: hınt mıtolojısıne gore kadın ve erkegın yaratılısı
Kadının yaratılısı

Yüce yaratıcı: yapragın hafıflıgını,ceylanın bakısını,gunes ısıgının kıvancını,sisin gozyasını aldı;ruzgarın kararsızlıgını tavsanın urkeklıgını,buna ekledı.onların uzerıne kıymetlı tasların sertlıgını,balın tadını,kaplanın yırtıcılıgını,kısın sogugunu,saksaganın gevezelıgını,kumrunun sevgısını kattı.butun bunları karıstırdı erıttı ve kadını yarattı.yarattıgı kadını erkege armagan ettı.

armağanmı yoksa belamı orayı daha çözemdim ben neyse yaşım daha küçük çözerim bi güngülücük

Erkegın Yaratılısı

Yüce yaratıc:ı kaplumbaganın yavaslıgını,boganın bakısını,fırtına bulutlarının kasvetını,tılkının kurnazlıgını,boranın dehsetını aldı;sülüğün yapıskanlıgını,kedının nankorlugunu,hındının kabarısını,gergedan derısının sertlıgını onlara ekledı.bunların uzerıne ayının kabalıgını,bukalemunun sıpsevdılıgını,sıvrısınegın vızıltısını kattı ve erkegı yarattı. Yarattıgı erkegı adam etsın dıye kadına verdı.

bu kadar olumsuz yön adam olmanız çok zor!
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
RE: hınt mıtolojısıne gore kadın ve erkegın yaratılısı
:D

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.