You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

:) :) Hikayeye bak yaa

Ah Teslimiyet..!
İki sevgili varmış Hani insanın içini kıpır kıpır ettiren umut dolu bir sevgiymiş onların ki. Evlenmeyi düşünüyorlarmış. Derken bir gün delikanlının yurt dışına gitme mecburiyeti doğmuş. Kız gözyaşları içinde kalmış. Onsuz nasıl yaşayacağını bilemiyormuş. O zaman delikanlı cebinden bir yüzük çıkartmış ve demiş ki :
"Ben iki yıl sonra döneceğim. Eğer döndüğüm güne kadar parmağından bu yüzüğü hiç çıkartmazsan beni gerçekten sevdiğini anlayacağım ve hemen evlenecegiz."
Genç kız çaresiz kabul etmiş. Çocuk gitmiş.
Kız yüzüğü hiç ama hiç çıkartmamış. Taa ki... Taa ki sevgilisini karşılamaya gittiği güne kadar.
O gün rıhtımda durmuş kendisine nişanlısını getiren geminin kıyıya yanaşmasını izliyormuş heyecanla. Birden güvertede delikanlıyı görmüş. Yüreği ağzına gelmiş. Sevinç içinde kendisini göstermeye çalışmış. Elini cebinden çıkartıp sallayayım derken "şıp" diye bir sesle irkilmiş. Yüzük parmağından düşmüs, denizin derinliklerinde kaybolup gitmiş!
Ne yaptıysa, ne söylediyse delikanlıyı ikna edememiş.Çocuk kızı terk etmiş.
Zaman geçmiş. Kız bir gün hep nişanlısıyla birlikte gittikleri balıkçıya uğramış. Bir de bakmış ki delikanlı orada! Hemen yanına yaklaşıp olanları anlatmaya çalışmış.
Delikanlı ilk başlarda biraz soğuk davrandıysa da sonunda yelkenleri suya indirmiş. Uzun ayrılığın getirdiği özlemle birbirlerine sarılmışlar. Mutluluk yüzlerinde okunuyormuş adeta. Bu olayın şerefine hemen yemek sipariş etmişler. Bir kaç dakika
sonra bir tabakta balıkları gelmiş. İştahla çatal bıçağa davranmışlar. Balığı kestiklerinde içinden ne çıkmış dersiniz?

Yüzük dediniz değil mi?

Bilemediniz.

Kılçık!

Siz çok fazla Türk filmi seyretmişsiniz gülücük))))))

Dilerim derdim affıma vesile olur..

Yürüyorsam düşe kalka, bil ki ısrarımdan..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-02-2012, Saat:01:38 AM, Düzenleyen: Münzevi.
Profesör
RE: :) :) Hikayeye bak yaa
ya zulal,afıtap yapsaydı boyle bı paylasımı sasırmazdım da da sen yapınca sasırdım:D:D
ben dedım sana "afıtap ıle fazla takılma gıcıklık bulasır" dıye:D:D:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ah Teslimiyet..!
gülücük gülücük senelerce önce okumuştum çok hoşuma gitti gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Ah Teslimiyet..!
hem afitap gıcıklıkta seni geçemez abi gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-02-2012, Saat:07:35 PM, Düzenleyen: afitap.
Ah Teslimiyet..!
bende güller için tşk ederim canım gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.