You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

hiçbir zaman pes etme!

hiçbir zaman pes etme!

Profesör
hiçbir zaman pes etme!
Hiçbir zaman pes etme, çünkü yapamayacağın bir şey yok...
Bir şeyin imkânsız olduğuna inanırsan; aklın bunun neden imkânsız olduğunu sana ispatlamak üzere çalışmaya başlar...
Ama bir şeyi yapabileceğine inandığında; aklın yapmak üzere çözümler bulma konusunda sana yardım etmek için çalışmaya başlar...

(...David J. Schwartz)
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: hiçbir zaman pes etme!
''Ama bir şeyi yapabileceğine inandığında; aklın yapmak üzere çözümler bulma konusunda sana yardım etmek için çalışmaya başlar...''

çalışmaya başladı diyelim.. yapacağıma inanıyorum ama tutki yapamadım, çünkü aslın yapabileceğim bişey de değildi mesela...
o durumdaki o durumda yaşayacağım hayal kırıklığını ne olucak gülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bı hıkaye anlatılır belkı duymussundur:
edıson 9999 kere denemıs ve ampulu bulamamıs.yanındakıler "9999 kere denedın ve basarılı olamadın,hala denemeye devam edecek mısın" demısler.
10000 denemesınde yıne basaramamıs ve:"sadece ampulu ıcat edemeyecegım bır yol daha buldum" demıs...

senınkı de aynı hesap.basarılı olmayacagın bır yol daha buldugunu dusun ve denemeye devam et...enınde sonunda sen onu bulamasanda o senı bulurgülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-06-2010, Saat:09:35 AM, Düzenleyen: taha yusuf.
Profesör
Thomas Edison hakkında ünlü bir hikaye vardır. 9999 kere denedikten sonra kusursuz ampulü keşfedemeyince biri sorar, “Onbininci başarısızlığı da göze alacak mısınız?” O da cevap verir, “başarısız olamadım, sadece ampulü keşfetmeyen bir yol daha buldum.” O, değişik yaklaşımların değişik sonuçlar verdiğini keşfetmiş oldu...esas hıkaye bu suhımgülücük
ben aklımda kaldıgı kadarı ıle anlattım sana yukarıdagülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
değişik yaklaşımların değişik sonuçlar verdiğini keşfetmiş oldu...bu cumle cok ıncedır bakgülücük
hep aynı seylerı yaparsan aynı sonucları alırsıngülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.