ilk ben başlıyorum....fatih ürek ' hadi lili' pufsssshehehehehe

müslüm gürses ve bütün şarkıları
bülent ersoy ve bütün şarkılarıpufsssspufsssspufssss
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YA SİZ TANIMASSINIZ BELİK AMA BEN SAMİ SAVNİ ÖZERİ PEK SEVMEM O YÜZDEN DİNLEMEMDEhe ben biliyorum ilahici
beyza müzikten biliyorum
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiperstarrrr ajdar - çiqita muz :D:Dhahaha
) bende onu kim sever behehehehehe
Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiperstarrrr ajdar - çiqita muz :D:Dhahaha) bende onu kim sever behehehehehe
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiperstarrrr ajdar - çiqita muz :D:D
)hahaha
)
Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiperstarrrr ajdar - çiqita muz :D:Dhahaha) bende onu kim sever behehehehehe
)
hehehehehe
hehehehehe
nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(:Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiperstarrrr ajdar - çiqita muz :D:Dhahaha) bende onu kim sever behehehehehe
hahaha)
bu arada taha avatarın çok hoşuma gitti ya hehehehehehehehehehe
hehehehehe
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.