You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

HİÇ REZİL OLDUNUZMU

HİÇ REZİL OLDUNUZMU

Forumcu
HİÇ REZİL OLDUNUZMU
eminim hepimizin çok rezil olduğu komik anıları vardır bunları burada paylaşalım.
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: HİÇ REZİL OLDUNUZMU
yoo : p
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
bir defasında başım öne eğik giderken kafamı belediye otobüs duraklarının beklendiği yere yani durağa çarptım valla istanbul sosyetesine rezil oldum gülermisin aglarmısınSmileSmilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
bende bikere karda düştüm küt diye Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
geçmiş olsun ikinize de gülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: HİÇ REZİL OLDUNUZMU
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende bikere karda düştüm küt diye Sad

dikkat etmek lazım bende düştüm geçengülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: HİÇ REZİL OLDUNUZMU
şu aralar rezil,rüsva olduğum bi olayı anlatam:

geçtiğimiz hafta okulumuzda masatenisi turnuvaları düzenleniyodu.tabii ben ayşesena dururmuyum.durmammm! bizde girdik ama cidden ben güzel oynuyodum...okgülücükrakibimde balıktı resmen...ben bununla turnuvaya kadar geçmediğim dalga kalmadı...ezicem seni,sen kimsin be balık...vsvsvvsgülücük

maç başlamadan iki saat önce 1 set oynadık.ben yendim...maç başladı bütün okul etrafta ayşesena diye bağrıolar...okgülücükmaç başladı beni bi heyecan kapladı ve de yenildiküzgün

sonra ben hırsımdan öyle bi çalıştım ki artık bu çocukla hergün maç yapıom..hepicisindede yeniom.çocuk : tmm ayşesena sen yendin ben eziğim.diyo...
okgülücük

amma yeteneğimi turnuvada göstercektim şansımı kaybettim.inş. bi daha turnuva olcak benim zorumlagülücük bu sefer rakip tanımıcam...

bütün forum maçıma davetlisiniz...ok
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şu aralar rezil,rüsva olduğum bi olayı anlatam:

geçtiğimiz hafta okulumuzda masatenisi turnuvaları düzenleniyodu.tabii ben ayşesena dururmuyum.durmammm! bizde girdik ama cidden ben güzel oynuyodum...okgülücükrakibimde balıktı resmen...ben bununla turnuvaya kadar geçmediğim dalga kalmadı...ezicem seni,sen kimsin be balık...vsvsvvsgülücük

maç başlamadan iki saat önce 1 set oynadık.ben yendim...maç başladı bütün okul etrafta ayşesena diye bağrıolar...okgülücükmaç başladı beni bi heyecan kapladı ve de yenildiküzgün

sonra ben hırsımdan öyle bi çalıştım ki artık bu çocukla hergün maç yapıom..hepicisindede yeniom.çocuk : tmm ayşesena sen yendin ben eziğim.diyo...
okgülücük

amma yeteneğimi turnuvada göstercektim şansımı kaybettim.inş. bi daha turnuva olcak benim zorumlagülücük bu sefer rakip tanımıcam...

İLAHİ AZRAİL SEN ADAMI ÖLDÜRÜRSÜNicýnicýnicýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
salihbey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şu aralar rezil,rüsva olduğum bi olayı anlatam:

okgülücük

İLAHİ AZRAİL SEN ADAMI ÖLDÜRÜRSÜNicýnicýnicýn

bende öldürürümşeytanSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
reyyan puhahahahahahaa orda olmalıydım yaaa bende yere düşerdim kesin ama gülmektengülücük))

aysesena sende yenilmişin iştegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.