Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
HİÇ REZİL OLDUNUZMU
HİÇ REZİL OLDUNUZMU
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
geçtiğimiz hafta okulumuzda masatenisi turnuvaları düzenleniyodu.tabii ben ayşesena dururmuyum.durmammm! bizde girdik ama cidden ben güzel oynuyodum...ok
rakibimde balıktı resmen...ben bununla turnuvaya kadar geçmediğim dalga kalmadı...ezicem seni,sen kimsin be balık...vsvsvvs
maç başlamadan iki saat önce 1 set oynadık.ben yendim...maç başladı bütün okul etrafta ayşesena diye bağrıolar...ok
maç başladı beni bi heyecan kapladı ve de yenildik
sonra ben hırsımdan öyle bi çalıştım ki artık bu çocukla hergün maç yapıom..hepicisindede yeniom.çocuk : tmm ayşesena sen yendin ben eziğim.diyo...
ok

amma yeteneğimi turnuvada göstercektim şansımı kaybettim.inş. bi daha turnuva olcak benim zorumla
bu sefer rakip tanımıcam...bütün forum maçıma davetlisiniz...
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şu aralar rezil,rüsva olduğum bi olayı anlatam:
geçtiğimiz hafta okulumuzda masatenisi turnuvaları düzenleniyodu.tabii ben ayşesena dururmuyum.durmammm! bizde girdik ama cidden ben güzel oynuyodum...okrakibimde balıktı resmen...ben bununla turnuvaya kadar geçmediğim dalga kalmadı...ezicem seni,sen kimsin be balık...vsvsvvs
maç başlamadan iki saat önce 1 set oynadık.ben yendim...maç başladı bütün okul etrafta ayşesena diye bağrıolar...okmaç başladı beni bi heyecan kapladı ve de yenildik
sonra ben hırsımdan öyle bi çalıştım ki artık bu çocukla hergün maç yapıom..hepicisindede yeniom.çocuk : tmm ayşesena sen yendin ben eziğim.diyo...
ok
amma yeteneğimi turnuvada göstercektim şansımı kaybettim.inş. bi daha turnuva olcak benim zorumlabu sefer rakip tanımıcam...
bütün forum maçıma davetlisiniz...
İLAHİ AZRAİL SEN ADAMI ÖLDÜRÜRSÜN

salihbey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şu aralar rezil,rüsva olduğum bi olayı anlatam:
geçtiğimiz hafta okulumuzda masatenisi turnuvaları düzenleniyodu.tabii ben ayşesena dururmuyum.durmammm! bizde girdik ama cidden ben güzel oynuyodum...okrakibimde balıktı resmen...ben bununla turnuvaya kadar geçmediğim dalga kalmadı...ezicem seni,sen kimsin be balık...vsvsvvs
maç başlamadan iki saat önce 1 set oynadık.ben yendim...maç başladı bütün okul etrafta ayşesena diye bağrıolar...okmaç başladı beni bi heyecan kapladı ve de yenildik
ok
amma yeteneğimi turnuvada göstercektim şansımı kaybettim.inş. bi daha turnuva olcak benim zorumlabu sefer rakip tanımıcam...
bütün forum maçıma davetlisiniz...
İLAHİ AZRAİL SEN ADAMI ÖLDÜRÜRSÜN
bende öldürürümşeytan
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi