You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hiç Ezan Okunurken Açan Çiçek Gördünüz mü?

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>

[Resim: 492921318530249d4cbuc4.jpg]

Bizimde bildiğimiz resimdeki DUA ÇİÇEĞİ (CALATHEA MAKAYONA) vaktiyle hanemizde bulunduğu için biliyorum, sair zamanda yaprakları boynunu bükmüşcesine dururken, Ezanı Muhammediyye okunurken dikleşirmiş.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Hiç Ezan Okunurken Açan Çiçek Gördünüz mü?
Ne güzel.Sağol.
Asalet;boyda değil,soyda.. İncelik;belde değil,dilde..Doğruluk;sözde değil,özde..Güzellik;yüzde değil,yürekte olur ..!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ewet bizim komşuda var bundan ezan okununca titriyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
hayy maaşallah saol kardeşim..biz ne kadar gafil kullarız ki bazen müzik sesinden ezanı bile duymuyoruz (kendi nefsime söylüyorum)..AFF YA RAB !
إِنَّ اللَّهَ لاَ يَنْظُرُ إِلَى صُوَرِكُمْ وَأمْوَالِكُمْ وَلـكِنْ يَنْظُرُ إِلَى قُلُوبِكُمْ وَأعْمَالِكُمْ

ALLAH sizin ne dış qörünüşlerinize ne de mallarınıza bakar,o sadece sizin kalplerinize bakar !!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
wwayy beaa...SaskinSaskinne güsel harbiden insanlar bi bitki kadar olamıo beaa....
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
_GÖLGE HARAMILERI_
cok alinti gibi olcak ama insanlar bi bitki kadar olamiyo beeee:sırıtık:
GÖLGE HARAMiLERiNE BiR SELAM ÇAK!!!!!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.