You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hesap Şifreleri Dağıtmak Günah Mıdır?

Yeni Üye
Merhama değerli forum üyeleri.Ben bazı adult formatlı sitelerin üyeliklerini kırıyorum ve bunu sitemde paylaşıyorum yahut satıyorum.Acaba bu günah olur mu? Ben dağıtmasam illaki bulacaklar yine aynı yoldan çıkmayacaklar.Ben zorlada alın kulllanın demiyorum ama kafama takıldı.

Günah ise eğer.
(Kazandığım paralar ile sokak hayvanlarını doyursam yinede günah olur mu hayrım geçerli olur mu)

Cevaplarsanız Sevinirim

Saygılar
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Hesap Şifreleri Dağıtmak Günah Mıdır?
sonuçta harama giden yolun yolcularına bir destek çıkıyorsun,direk haramı işlemesen de.içki üreten kişi de lanetlenmiştir,oysa o zorla içki içirtmiyor ki gülücük uzak dur kardeşim,tövbe et Allah tüm müslümanları affetsin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Tamam hepinize teşekkür ederim.Sağolun ilgilendiğiniz için bu arada sitenin üye listesini kapatmanız iyi olur.O üyelikler çekilip combo yapılıp hesaplarınız başkasının eline geçebilir bilginize...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kişiler mail paylaşmadıkça sorun olmaz diye biliyorum ben?
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Mail kabul eden sunucular var Turbobit gibi
Ama genellikle üyelik girişleri username:password olanlarda var.
Yani burdaki userlist çekerler örnek hasmw
sonra onu böyle yaparlar
hasmw:hasmw yani user pass olarak öyle bir hesap varsa bulunurgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.