You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Her yerde
Merhaba,

Arkadaşlar öncelikle Selamın Aleyküm,

2,3 ay öncesinde bir gün mutfaktayken etrafımda yaklaşık 30,40 adet beyaz kıtlama şeker boyutunda saydam bir şeyler vardı fakat o günden bu yana tek tük de olsa arada tekrardan görüyorum.

Acaba bu nedir diye internet de araştırdığımda aynısının 2,3 adet olanını namaz kılarken biri yaşamış eşi ona senin 3 harflilerindir demiş.

Sizce bunun doğruluğu ne kadardır ?

Saygılarımla.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-12-2014, Saat:02:27 PM, Düzenleyen: ucgenyıldız.
...
RE: Her yerde

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
O anki ruh halinizle alakalı bir durum olabilir..Başımıza geldiğini düşündüğümüz ilginç bir olayı hemen bir cin mevzusu olayına bağlamak doğru değil diye düşünüyorum..Söylentilerlede hareket edilmesi oldukça yanlış.Gözünüz ile ilgili bir sıkıntınız olabilir. Tekrarı halinde bir psikiyatriste görünmeniz daha mantıklıdır diye düşünüyorum.. Yanlış anlasılmasın kesinlikle tabi bu ..çok olağan bir durum
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Tansiyonunuz normal mi?
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-12-2014, Saat:05:56 PM, Düzenleyen: Zehan.
Profesör
Onlar Melektir melek.. gülücük

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
göz tansiyonu olabilir,kolestrol ile ilgili olabilir...bir ara bana oluyordu gözümün sağ izasında sanki dalgalanma hareketlenme oluyordu..yani sanki sağımda bir hayalle görünen varlık varmış gibiydi .kendimi takip ettiğim yediğim birşeyden sonra böyle oluyordum...kalmadı şükür
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-12-2014, Saat:11:35 AM, Düzenleyen: Noyan.
Profesör

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-12-2014, Saat:05:30 PM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.