You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Her Rüya Anlatılır mı Rüya Nasıl Yorumlanır

General
Her Rüya Anlatılır mı Rüya Nasıl Yorumlanır ifade

--------------------------------------------------------------------------------

HER RÜYA ANLATILIR MI RÜYA NASIL YORUMLANIR ?
Kötü bir rüya görüldüğünde acele etmemeli, sabırlı olmak gerekir Öyle rüyalar vardır ki, görüntüsü çirkin olsa da yorumu güzel çıkar. İşte, ayrıntılar... Rüya üç çeşittir. Birisi: Korkulu rüyalar, yani kâbus. Bu şeytandandır. Bu tür rüyaları insana şeytan gösterir. İkincisi: Gündüz vakti önem verdiğimiz bazı olayların rüyamıza girmesidir. Üçüncüsü: Sâdık rüyalardır. Buna Rahmânrüya da denir. Bu çeşit rüya Allah'tandır. Birinci rüyayı, kimseye anlatmamak lâzım. Böyle rüyaların şerrinden Allah'a sığınmalı. İkinci tip rüya, yorum yapmaya değmeyecek kadar karmaşık rüyalardır. Az bir manası olsa da önemi yoktur. Yorumlamaya değmez.

GÜZEL RÜYAYI ANLATIN

Sadık rüyalarda birçok müjdeler vardır. Bizi sevindirecek, içimizi serinletecek güzellikler bulunur. Bu rüya hakkında Peygamberimiz, ''Güzel rüya Allah'tandır. Kim güzel bir rüya görürse, onu başkasına müjdelesin. Fakat ancak sevdiği kimselere anlatsın'' buyurur. Rüya her zaman açık, net, aydınlık ve berrak olmayabilir. Bazen aynen görüldüğü gibi çıkar. Fakat bazı zamanlar da ince bir perde veya kalın bir perdeye sarılı olarak gelir. Kötü rüya görünce acele etmemeli. Sabırlı davranmalı. Çünkü öyle rüyalar vardır ki, görüntüsü dehşetli, zararlı ve çirkin olsa da tabiri ve yorumu güzel çıkar. Peygamberimizin buyurduğu gibi, görülen rüyalar askıda durur, nasıl yorumlanırsa öyle çıkar. Görülen rüyaları hiç tanımadığımız birisine veya yanlış yorumlayacak bir kişiye anlatmamalı.

RÜYAYA GÖRE HAREKET

Rüyaya güvenilmez. Çünkü rüya dinbir hüküm taşımaz. Bunun için insan davranışlarını gördüğü rüyaya göre ayarlamamalıdır. Güzel rüyalar sadece birer müjdedir, bir ümittir, gelecek için bir aydınlık ve sevinç kaynağıdır. Ancak Peygamber Efendimizi rüyada görecek olursak, bu rüya tamamen doğrudur. Bu rüyaya en ufak bir karışıklık girmez. Bu konuda Peygamberimiz şöyle buyurur: ''Beni rüyada gören, gerçekten beni görmüş gibi olur. Çünkü şeytan rüyada benim kılığıma giremez
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Her Rüya Anlatılır mı Rüya Nasıl Yorumlanır
rüya herkese anlatılmaz tabiri iyi bilen birine anlatmak gerekir öyle demişti hocam
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: Her Rüya Anlatılır mı Rüya Nasıl Yorumlanır
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rüya herkese anlatılmaz tabiri iyi bilen birine anlatmak gerekir öyle demişti hocam

hee ben de bunu diyeceğudumgülücük

hele kötü niyetliler varsa çevremizde onlara hiç anlatmamk gerekir

çünkü rüya nasıl yorumlanırsa öyle çıkar

kötü niyetlilerin kötü yorumlarına fırsat vermemek lazım diye biliriz...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
sakıncalı bır durum ruya tabırlerı....

ruyanızı anlatıyorsunuz soyle soyle olacak ....

ne olacak...zengın olacaksın ...
ne olacaksın....evleneceksın...yarın ...ava cıkacaksn....

.........

eee....en sonunda öleceksin....

fal oldu cıktı ruya tabırlerı..millet kendını tatmın ıcın ruya tabırlerı okuyor...

ıyı bır sey cıktı sevın kotu bır sey cıktı üzül..perısan ol...
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet rüyalar konusunda da insanlar yanlış zanlara sahip malesef gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Rüyalar çok kısa sürede görülür. Uyandığımız zaman 15 - 20 dakika anlattığımız rüya bilimsel olarak ispatlanmıştır ki, bir kaç saniyede görülmüştür. İç dünyadaki kişiliğimizin madde ötesi olması sebebi ile rüyalarda zaman ötesinde ceyran eder. Birkaç saniyelik süre rüyanın şuur altına, oradan bilince geçmesi süresidir. Yoksa rüyada zaman sıfırdır. icon

Rüyalarda bir iç spiker vardır. Gördüğümüz bir rüyayı anlatırken "Bir şehre gitmiştim. Orası filanca şehirmiş. Bir kimse gördüm o filanca imiş." dediğimiz zaman bu bilgiyi bize birinin görünmeden söylediğini fark ederiz. İşte bu spiker iç dünyamızdaki ben, asıl kişiliğimizdir.
Rüyalar bazen açıkça bazen üstü kapalı olaylara bürünmüş olarak geleceği haber vermektedir. Bilim tarihinde ve günlük hayatımızda geleceği olduğu gibi gösteren rüyalara sık rastlanmıştır. Bilim tarihine geçen bu tarz ünlü bir rüya Abraham Linkol' ün rüyasıdır.

Bazı rüyalar açık değildir şekillere bürünmüş gizlenmiştir. Bu rüyanın şuur altından geçerken aldığı fotoğraflardan meydana gelen karışık bir şekildir. Rüya yorumu bu karışık şekillerin analizi anlamını taşımaktadır. Gelecekten haber veren içimizdeki öz varlığımız, ölümsüz olan madde ötesi yanımızdır gülücük

İşte böyle. gülücük
Çocuğunu Asma Köprüde Sallayan Bir Annedir ;

♥ İstanbul ♥

ve Soğusun Diye Suya Bırakılan İçi Süt Dolu Bir Biberondur ;

♥ Kızkulesi ♥

sLtnn.
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
uykuda uyanıkken hep macera hep macera bu ruyalarıda anlamayrım ya gülücük
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.