You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: Her Güne Bir Ayet
Bismillâhirrahmanirrahim
GÜNÜN AYETİ

Dediler ki: “Sen ister öğüt ver, ister öğüt verenlerden olma, bize göre birdir. Bu, öncekilerin geleneklerinden başka bir şey değildir. Biz azaba uğratılacak da değiliz. Böylece onlar Hûd'u yalanladılar. Biz de bu yüzden onları helâk ettik. Şüphesiz bunda bir ibret vardır. Onların çoğu ise iman etmiş değillerdir. Şüphesiz senin Rabbin, mutlak güç sahibi ve çok merhametli olandır.

{ Şuarâ, 26 / 136 – 140 }
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
O halde siz (insan ve cin toplumu), Rabbinizin hangi ni’metlerini yalanlıyorsunuz?Rahman-34

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Âyetlerimizi inkâr edenler ise; kötülüğe batmış kimselerdir.Beled-19

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Resûl-i Ekremim!" Benim kullarım
"Rabbi-miz uzakta mıdır, yakında mıdır?" diyerek sana beni sordukları zaman sen onlara cevap ver ki: Ben onlara pek
yakınımdır. Bana duâ eden kulumun duasını kabul ederim. Duâ ettiğinde benden duâlarının kabulünü istesinler. Ve bana îman etsinler. Umulur ki onlar îmanları ve duâları sebebiyle doğru yola vâsıl olurlar ve irflâd olunurlar. "
Bakara Sûresi, 186
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Bir mü’min hakkında ne akrabalık (bağlarını), ne de antlaşma (yükümlülüğünü) gözetirler. İşte onlar taşkınlık yapanların ta kendileridir.Tevbe-10

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bismillâhirrahmanirrahim
Dünyada az bir yararlanma vardır. Sonra dönüşleri yalnızca Bizedir. Daha sonra da inkâr etmiş olmalarından dolayı o çetin azabı onlara tattıracağız. (Yûnus/70)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-11-2015, Saat:11:18 PM, Düzenleyen: duadaş.
...
Allah’a ve Resûlüne düşmanlık edenler, kendilerinden öncekilerin alçaltıldığı gibi alçaltılacaklardır. Oysa biz apaçık âyetler indirdik. Kâfirler için alçaltıcı bir azap vardır.Mucadele-5

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
O topluluk, yakında bozguna uğrayacak ve ardını dönüp kaçacak.Kamer-45

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Eğer biz, bu Kur’an’ı bir dağa indirseydik, elbette sen onu Allah korkusundan başını eğerek parça parça olmuş görürdün. İşte misaller! Biz onları insanlara düşünsünler diye veriyoruz.Haşr-21

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.