You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Her gün yemeniz gereken 9 yiyecek

Profesör
Mehmet Öz'ün çok önemli '9 yiyecek' tavsiyesi...

Dünyaca ünlü Prof. Mehmet Öz'ün çok önemli "9 yiyecek" tavsiyesi:
Gerekli besinleri içeren yiyecekler almak istiyorsanız, sebze ve meyveleri rengine göre seçin. Dış tarafı parlak ve koyu renkli olan yiyecekler daha zengin besin içerir.
Elma, muz, böğürtlen, brokoli, havuç, turunçgiller, yabanmersini, koyu renkli fasulyeler, incir, şeftali, kırmızı lahana, kırmızı biber, ıspanak, tatlı patates ve domates... Her gün bu sebze ve meyvelerden en az 9'unu tüketmeyi hedefleyin. Bu tarz bir diyet, vücudunuzun kanserle, diyabetle ve erken yaşlanmayla savaşmasına yardım eder
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
RE: Her gün yemeniz gereken 9 yiyecek
lma, muz, böğürtlen, brokoli, havuç, turunçgiller, yabanmersini, koyu renkli fasulyeler, incir, şeftali, kırmızı lahana, kırmızı biber, ıspanak, tatlı patates ve domates...offfff beee gülücükmehmet öz çok zengin herkesi de öyle sanıyo heralgülücükbunların hiç birisini yiyemeyen milyonlarca kişi var biraz daha bütceye uygun bişi söleseydi keşke kahkahaifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
[Resim: 26064.gif] [Resim: 25448.png]
------------------------------------------------------------------------

Cok güze bir gece...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
arama yaptım ama çıkmamıştı kusura bakma gülücükneyse ilk olarak kendi konumu kilitlemiş oluyorum bu arada
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.