You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

her gun sabah namazindan sonra gordugum ruya

Yeni Üye
Selamun aleykum arkadaslar sizlere bir sorum olacak Ben sabah namazlarina uyaniyorum uyanmisken namazimida kiliyim diyorum namazi kilip duami edip yatiyorum yattiktan sonra dugun goruyorum ruyamda ne zaman sabah namazina uyansam yattiktan sonra hep dugun goruyorum ruyamda birazda ailevi bakimdan ekonomik sikintilarimimiz var bilirsiniz iste borc harc hep sabah namaini kildiktan sonra dua ediyorum bizi bu sikintilardan kurtar Allahim diye yattiktan sonra her gun ruyamda dugun goruyorum sizce bu bi isaretmi benmi yaniliyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: her gun sabah namazindan sonra gordugum ruya
Açıkça çok bilgisi olmayan biri olarak bunu yazıyorum ancak aynı rüyayı sürekli görmen garip ... Tam emin değilim ama Allah hakkında hayırlısını versin inşaAllah gülücük Emin bilgiye sahip değilim kesin cevap veremem ama sürekli görmen biraz o kanıya vardırıyor beni gülücük Ama tabi ki kesinlikle iyi bilen birine danışman gerekli gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: her gun sabah namazindan sonra gordugum ruya
düğün herhangi bir düğünmü ; senin düğünün mü ?? ama genelde düğün görmek mutluluğa işarettir..senin kendi düğününse çok uzaktan gelen var denir biiznillah..ALLAH dualarını kabul etsin inşallah

ama bir şey söyleyeceğim moralin bozulmasın.. her kişi farklı yorumlar ..ben rüyamda düğün veyahut kalabalık bir ortam gördüğümde ölüm haberi alıyorum..
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.