You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

"Her Bebek Zeki Doğar" kitapçığımı yayınladım

Acemi Üye
İyi günler.
Böylesi bir kitapçık yazdım.
Her bebeğin zeki,yetenekli ve iyi doğduğunu bebeğe-çocuğa verilen kültür ile bunun baskılandığını yada geliştiğini iddia ettim.
Bebeğe ne kadar sevgi dolu yanaşır,doğal gelişimine destek verirsek ve korkulardan,baskılardan ne kadar uzak tutarak yanaşırsak,o kadar zeki-yetenekli ve iyi olacağını iddia ettim.
Zekanın genetik olmadığını verilen kültürle alakalı olduğunu ileri sürdüm.
Burda fikirlerinizi almak isterim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
RE: "Her Bebek Zeki Doğar" kitapçığımı yayınladım
önce ismini değişirmisin?
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
İyi akşamlar.
Nickim değişmiş.
Benim çevremde %90 müslüman var.Onlarla konuşuyor,anlamaya çalışıyor,ne katkıda bulunabilirim diye düşünürüm.
Farklı inanıyorum biliyorum ama müslüman çevrem beni böyle kabullenmiş durumda.Ve çok saygı duyarlar-severler beni.Tabii karşılıklı oluyor bu işler
Müslüman çevremle böylesi bir iletişim içindeyken,neden hristiyan ismim rahatsız edici oldu.

Hani,müslüman inancında da her bebek masumdur.İyidir,güzeldir.Bunu bir hristiyan da söyledi diye dinlemezmisiniz ? Ki bu fikire bir de zekayı ekleyip, 20 yıl önce ortaya atmış ve çok mucadele etmişken.

Tabi nickimi değiştirmeyeceğim,varsın olsun yabancıgenç olsun.daha doğrusu "genç" nickimle yazarım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Biraz vakit gecmis ama bu arkadasa yapilani hakkaniyete ters buluyorum ve bu arkadasa iadei itibar istiyorum. Varsin hiristiyan olsun hepimiz ayni ulkede yasiyoruz ve hepimiz insaniz bu arkadas inandigi degerleri savunmakta ve yasamina gecirmekte son derece hakli. Arkadasi destekliyorum. Eger arkadastan talep gelirse nickinin eski haline donmesinin yolunun acilmasi gerektigini dusunuyorum. Ve bu arada cocuk zekasi ve buyudugu kulturle baglantili olmasi gerektigiyle alakali fikrini cok begendim kitapcigi bulabilirsem alacagim.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.