You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

her ay bir hatim
arkadaşlar sürekli olmak üzere her arkadaşa her hafta okuması için 1 cüz verip bir veya birden çok hatim indirilmesine vesile olmak istiyorum. inşallah muvaffak olabilirsem her hafta perşembe günü akşam namazından sonra hatim duası okuyup okunan hatmi cüz okuyanların ölmüşlerine hediye etmeyi düşünüyorum.
bismillah deyip ben 1.cüzü alıyorum 30 u tamamladığımız vakit düzenli olarak hatmimize başlayacağız inşallah.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-12-2015, Saat:05:28 PM, Düzenleyen: alpi.
RE: her hafta bir hatim
“İçinde Kur’an okunan ev, içindeki aile fertlerine (okyanuslar kadar) genişler Melekler oraya iner, şeytanlar ise oradan kaçar O ev hayır ve bereketle dolar Kuran okunmayan ev, halkına daralır, melekler orayı terk eder, şeytanlar ise oraya musallat olur O evin hayır ve bereketi kaçar”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
RE: her hafta bir hatim
Allah razı olsun iyi düşünmüşsün. Yalnız burada başlayan hatimlerin bir kaç ayda tamamlandığını göz önüne almak gerekir. Herkesin yoğunluğu farklı tabi. İki günümüz bir olmuyor. Ayda bir derseniz ayda bir hatim de gayet iyi olur bence. Hele buranın ortalamasına göre büyük bir olaydır. Ben başka sitelerde de bazen hatimlere katılıyorum. Evet çok nadir bir haftada tamamlanan yerler var ama geneli 1 ay kadar sürüyor. Böyle düşünürseniz katılmayı isterim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
RE: her ay bir hatim
allah razı olsun kamli kardeşim ancak bunu bir sürekliliğe bağlamak niyetindeyiz inşallah niyet hayr akıbet hayr karınca misali bir uğraş işte bizimkisigülücüksiz kendinizin sürdürebileceğinden eminseniz bir cüze talip olun inşallah sonuca odaklanmayın sonuç umduğumuz gibi çıksa veya çıkmasa ne kaybederiz.olabilecek sonuçlar :ben okudum diğerleri de okudu en güzel sonuç. ben okudum diğerleri okumadı bu da bir sonuç ama size ne zararı var bu sonucun siz yine okuduğunuz cüzün hem dünya hem de ahirette mutluluğunu sürmeyecek misiniz.MARİFET NEFSİ SİLMEK DEĞİL ,BİLMEKTİR.saygılarımla
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
aya uzarsa bende alırım cüz
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Kardeşim önceki üyeliğimle bende böyle bir şey başlatmak istemiştim fakat ilgi olmadı.
görüyorum ki insanlar islami foruma bir şeyler öğrenmek için değilde takılmak eğlemek için giriyorlar!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Her ay hep aynı cüzleri okursak, bu cüzlerde uzmanlığımız artacaktır, bu da performansımızı olumlu etkiler, ayrıca hep aynı zaman dilimini ayırmayı alışkanlık haline getirince her seferinde bir öncekinden daha kolay okuruz. diye düşünerek çok cüz almayı istiyorum. Diğer açıdan "garanti olsun" diye düşünerek şimdilik 2 cüz almayı istiyorum. Duruma göre 3 olabilir. Liste yapmaya başlamanız için ilk cüz alan da ben olayım ve bu hatmin 22 ve 23. cüzlerini her ay okumaya talip oluyorum, Rabbim nasip ederse, hayırlısıyla inşaallah.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-12-2015, Saat:03:21 PM, Düzenleyen: Allame Reloaded.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.