You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

hemen hemen her gece başıma geliyor

Acemi Üye
Selamun Aleyküm arkadaşlar ismim oğuz 16 yaşındayım her gece uykuya daldıktan sonra rüyalarımda ailemi görüyorum ama cok değişik bir şekilde hergün aynısı 2 3 kez bazen ise haraket edemiyorum konusamıyorum sureleri okuyacam okuyamıyorum dilim tutuluyor felç oluyorum resmen bazen sabah uykularındada başıma geliyor ama son günler bunu görmüyorum acaba tekrar görürmüyüm ne yapmam gerekiyor lütfen tavsiye verin arkadaşlar
[Resim: kelimei-sahadet.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: hemen hemen her gece başıma geliyor
Teşekkürler kardeşim. 1. si gördüğün bu aynı tip rüyalar hayır mı şermi? 2. si ise yakın zamanlarda iyi yada kötü bir haber aldınmı? 3. aile yaşantınız islami çerçevede mi? 4. Ne zamandan beri görüyorsun bu rüyaları?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
sanmıyorumki bir hayır olsun yaklasık bir yıldır bu sıkıntı bende var bazen her gece aynısı bazen aralıklarla görüyorum tüm aile ise elhamdülillah ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Alıntı:Aleykumselam kardeşim özellikle abdestsiz dolaşma abdestsiz yatma

Dediğini dikkate alıcam kardeşim
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
1 yıl önce dedin, 1 yıl önce her hangi bir yakınını yada arkadaşını kaybettin mi? Ya da önemli bi olay yaşandı mı? Zamanı önemli değil rüyalar başlamadan 1-2 yıl öncesine kadar dayanır bu zaman...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.