You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Helallık
Hocam annem babam sigara içiyor bende içiyorum annem yakaladı ve hakkımı helal etmem dedi annem bırakmak istiyormuş ama sürekli içiyor bende içmek istiyorum ne yapıcam bilmiyorum içtiğimi görünce hakkımı helal etmem diyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-10-2021, Saat:11:42 AM, Düzenleyen: Selinnaz.
Fakir Ebu Bekir
Cvp: Helallık
Şurada ki Kardeşlerimizin Yazılarını Okuyorum.
Sonra Dönüyorum 5 Yaşında ki Çocuğum İçin Dişimi Sıktığım Olaylara ! Çektiğim Acılara Rağmen Sabrıma Bakıyorum , Onun Mutluluğu İçin Yaptıklarıma Bakıyorum.
Sonra Gene Buradaki Sigara İçen Bundan da Kıvırmak İçin Türlü Türlü Taklalar Atan Sizlere Bakıyorum..
Kınasam Başıma Gelir Diyeeee Korkuyorum. Demesem Dilim Gönlüm El Vermiyor.
ÇOCUKLAR ! ANANIZ BABANIZ SİZDEN NE İSTİYOR SİZİN İÇİN NELERİ NELERİ BİR BIRAKIYOR BİR BİLSENİZ VAR YA !
SİGARAYI BIRAKMAK ONUN YANINDA HİÇ HİİÇ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: Cvp: Helallık
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.