You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
helal gidalar?
Helal gida tüketiminde, hangi markalari tercih ediyorsunuz. benim biraz aklim karisti, hangi markaya güvenebilecegimi biraz sasirdim....

umarim bana yardimci olabilirsiniz.

not. forum da helal gidalar, helal ürünler diye arama yaptim basarisiz oldum....
Bilirmisin ne kötüdür insanin derdini anlatamamasi,
Kelimelerin hep yarim kalmasi....?
"Ben" deyip susmasi...
"Sen" degip aglamasi...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: helal gidalar?
evet önemli bi konu aslında dikkat etmek gerekir. dün akşam israil malalrına boykot broşürleri vardır. kullandığımız bir çok markanın adı geçiyordu a dan z ye demekki hep bu gavurlara çalışıyoruz dikkat etmemiz lazım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Dikkat etmek lazım lakin ekonomiyle alakalı olduğu için ve ithal malların çoğunlukta olması hasebiyle şüpheli çoğu şeyler elimizden geldiğince türk mallarını kullanmalıyız en çokta İsrail ürünlerini boykot etmek gerekir ekonomiden aldığı güçle ve bizim paralarla dönüp dolaşıp bizi vuruyor adiler üreten toplum haline geldiğimiz vakit tabi gelebilirsek bizde şüphelenmeden bu gıdaları ürünleri kullanabiliriz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
en çokda nokıa telefonlara verdiğim paralara acıdım ben.. içime dert oldu.

aslında boykot ürünlerini açıklasak, onların dısında kalanları alabilriz desek daha akılda kalıcı olur ?
Ölmek daha kolaydır sevmekten...
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam...
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
[Resim: 025.jpg?w=300&h=266]
[Resim: sss.jpg]
BUYRUN ARKADSLAR BUNLAR BOYKOTLU ÜRÜNLER

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
eğer mesele HELALsa bu kadar basit değil malesef bilindiği gibi türkiyede domuz kreedisi veriliyor ve yılda 1 milyar kg den fazla domuz eti üretiliyor fakat bu etlerin hangi markalara kime satıldığı belli değil, bu işi marka boyutuna indirmek basit olur herkesin etrafındaki ne olduğunu kesin bildiği şeyleri tüketmesi gerekiyor,tabi bu çok zor birşey, anlatmasından uygulamasına kadar çok çok zor birşey ne yapacağız ? şaka maka ama devrim şart gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
durumun varsa kurban bayramında kurbanını büyük kesiceksin, 1 sene yeticek sana. dışardan et alama gereği duymayacaksın, içinde rahat olucak (:

biz böyle yapıyoruz (:
Ölmek daha kolaydır sevmekten...
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam...
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
diğer yicekleri nasıl yapıonuz :D bağınız bahcenız mı war kendı gubrenızı kendınız mı yapıyorsunu z :D devrim şart ama akp gittikden sonr A :D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bütün gıdalar karışık ki şaşırıyo insan zaten neyin içinde ne var diye...hangi markaya guvensek yarısı yahudilerin çıkıyo her markaya ortak lanet millet....topragımızda yetişen ürünlerin bile ilaçları yabancı ülkelerden geliyo ne bileyim ne saçma iştir...en iyisi bir karış topragın olsun kendin yetiştiir kendin ye oda zor şehir hayatında heryer beton yıgını..
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-11-2010, Saat:08:05 PM, Düzenleyen: iLahi_aŞk.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.