You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

HDP'li vekil PKK'ya erzak götürürken yakalandı!

HDP'li vekil PKK'ya erzak götürürken yakalandı!

Profesör
HDP'li vekil PKK'ya erzak götürürken yakalandı!
[Resim: hdpli-vekil-pkkya-erzak-gotururken-yakal...615703.jpg]
Kars’ta terör örgütü PKK'lılara gıda ve ihtiyaç malzemesi götürüldüğü ihbarını alan emniyet güçleri, 3 aracı durdurdu. Araçlarda yer alan HDP Kars Milletvekili Şafak Özanlı ve beraberindeki 8 kişi gözaltına alındı.

SERBEST BIRAKILDILAR

Edinilen bilgiye göre, şüpheli şahısların bir marketten temin ettikleri gıda ve ihtiyaç malzemesini Kağızman-Digor kırsalında bulunan bölücü terör örgütü PKK üyelerine götürecekleri ihbarını alan Digor İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, söz konusu araçları ilçe çıkışında durdurdu. Aralarında HDP Kars Milletvekili Şafak Özanlı’nin de olduğu 8 kişi gözaltına alınırken, araçta çok sayıda gıda ve ihtiyaç malzemesi olduğu görüşdü. HDP Kars Milletvekili Şafak Özanlı kimlik tespiti yapılmasının ardından serbest bırakılırken, diğer 8 kişi ise Digor Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

***



işte bak amed, hdp pkkya hizmet ediyor
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.