You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hazreti ömerin evliliği hakkında

Acemi Üye
Hazreti ömer, Ümmü gülsüm bint ali ile 638'de evleniyor. Doğum tarihi 627 10 yaşında evlenmiş oluyor.

Bunun doğruluğu nedir veya aşağıda tartışır mısınız?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Hazreti ömerin evliliği hakkında
Keşke evlilikleri kadar devlet adamlığını da merak etseydiniz........
Bu dünya bir pencere, her gelen bakar gider...
Forumcu
RE: Hazreti ömerin evliliği hakkında
üzerime alındım , çünkü her ne kadar o sözü ben söylememiş olsam da kısmen katıldığım bir söz idi. (ilgili söz şu "bize Kuran yeter")
nedenini de anlatmaya çalıştım , yani kendimi çok güçlü bir kimse olarak görmüyorum (ben zayıfım)
bildiğim kadarı ile bazı yollar mevcut bir hadisin hadis olup olmadığını anlayabilmek için. ben de burda bazı sırları açığa çıkarmak istemezdim.

fakat bir parçası olarak şöyle diyeyim , bazı konuşmalara (hadisler de buna dahil) tanık olmuş gerek insi varlıklar gerekse insi olmayan varlıklar mevcut.

fakat bu yolun ben şahsen direkt anlaşılabilir olan şeklini tercih etmek istemedim...çünkü bu zaten (muhtemelen) sizin bahsettiğiniz veya katsettiğiniz yoldan dahi daha zor.

...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-07-2023, Saat:02:23 PM, Düzenleyen: blue.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.