You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hayvanlara sormuşlar:)

Kokarcaya " Niçin düşmana pis kokulu sıvı fışkırtıyorsunuz ? demişler. "Kimyasal silah İnsan haklarına aykırı hayvan haklarına değil !
''''Ayrıca Bush benden şüphelenmiyor." Demiş.

: Sivrisineğe " Niçin insanları sokuyorsun ? " demişler. " Ben önce vızvızlayıp espiri yapıyorum. Anlamazlarsa iğnemle gıdıklıyorum ! " demiş.

: Keçiye " Ne inatçı bir hayvansın ? " demişler. "İnadım aklıma güvenimdendir . Yoksa bende koyun gibi kim ne derse yapardım ! " demiş.

: Kirpiye " Hayatından memnun musun ? " demişler. '''' Hayatımız diken üstünde ! " demiş.

: Yılana " Niçin eğri büğrü gidiyorsunuz ? " demişler. " Dosdoğru gitmekle düşmana yem olurum. Köşeleri hiç dönemem " demiş.

: Koyuna " Neden sürü halinde yaşıyorsunuz ? " demişler. " O bizim sosyalliğimizi gösterir " demiş.

: Kekliğe " Bu kafes mahkûmiyeti nereden geliyor ? " demişler. " Soydaşlarımıza ihanetin bedeli " demiş.

: Ata " Niçin at gözlüğü takıyorsun ? " demişler. " Soruyu yanlış yere sordunuz. Bunu insanlara sorun ! " demiş.

: Tilkiye " Bu hilekârlığı nasıl öğrendin ? " demişler. " Seçim öncesi politikacıları dinledim." Demiş.

: İneğe " Ne kadar obursunuz ? " demişler. Hayalî ihracatçılara ve banka hortumcularına göre biz oruçlu sayılırız." Demiş

:sırıtık:ifade
Artık çok değiştim
MeLankoLi bir kişiliğim..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Hayvanlara sormuşlar:)
güzeldigülücük

sağol canım paylaşım için Wink
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
güzel yanıtlar gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Maymuna sormuşlar;

Sen maymun musun yoksa aşağılık maymun musun? diyegülücük

Demiş ki:

Ben maymunum,aşağılık maymun deil, oysa siz insandınız! Ama kendinizi zorunan AŞAĞILIK MAYMUNLAR ettirmediniz mi?
(Bakara suresine bakabilirsiniz)

O Allah ki:

Gah tutar balçığı insan eder;gah tutar insanı Sefil,Hakir,Zelil,Aşağılık Maymun,kovulmuş mahluk eder.Gah yakalar bir sayha ile insanı ağılcı çırpısı gibi kırar,döküverir...
Bismillâhirrahmânirrahîm
''Allâhu lâ ilâhe illâ huvel Hayyul Kayyûm''
Allah ki, O’ndan başka ilâh yoktur (Sadece O vardır),Hayy’dır Kayyum’dur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Oysa siz insandınız! Ama kendinizi zorunan AŞAĞILIK MAYMUNLAR ettirmediniz mi?

Sanırım yine yanlış kelam ettim düşünmeden hemen yazınca böyle oluyor gülücük

Allah'ı kimse birşeye zorlayamaz O dilediğini yapar,onlar üç kağıtçılık yaparak kendilerine zulm ettiler,kendilerine yazık edenlerden oldular...vs.silemiyorumda arkadaş yav neyse gülücük
Bismillâhirrahmânirrahîm
''Allâhu lâ ilâhe illâ huvel Hayyul Kayyûm''
Allah ki, O’ndan başka ilâh yoktur (Sadece O vardır),Hayy’dır Kayyum’dur.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.