You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

HAYIR hikâyeleri - Hakan Albayrak

General
HAYIR hikâyeleri
İsmi bende kalsın, çok sevdiğim bir ablam geçenlerde bir iş için PTT'ye gitmiş. Orada yaşlı bir kadın, ablamın sırasını kapmaya çalışmış.

Ablam, "Pardon hanımefendi, sıra benim" demiş.

Bunun üzerine yaşlı kadın, avazı çıktığı kadar bağırmaya başlamış.

Şöyle:

"Maymun suratlı çarşaflı! 12 Eylül'de size gününüzü göstereceğiz!"

Üç arkadaş, Akman Bozacısı'nda sohbet ediyorduk.

"Evet oyları yüzde 60'ı geçse ne güzel olur" filan diye konuşurken, yan masada oturan ve sohbetimize kulak misafiri olduğu anlaşılan bir kadının bize ters ters bakarak homurdandığını fark ettik.

Bir süre sonra hesabı ödeyip masadan kalktı ve yanımızdan geçerken dişlerini gıcırdatarak PTT'deki yaşlı kadının dediğini dedi: "Göstereceğiz size gününüzü!"

Referandumda kullanacakları oy neyse de, bu trajikomik asabiyetlerine bir anlam veremedim.

Dincilere (!) kızarsın edersin, "EVET"çilere kıl olabilir ve hatta onlardan nefret de edebilirsin, ama medeniyet diye bir şey var kardeşim, cemiyet hayatının ortasında sergilenecek tavırlar mı bunlar?

Ne bu şiddet bu celal?

Neymiş bize gösterecekleri günümüz?

Bugün PTT'de, pastanede HAYIR nöbeti geçirerek önlerine gelene laf çakanlar, 12 Eylül'de sandıktan HAYIR çıksa (Allah muhafaza eylesin) herhalde zafer sarhoşluğuna kapılıp önlerine gelenin kafasında şişe kırarlar.

Biraz da gülelim...

Bir aile dostumuz, komşusu olan HAYIR'cı hanıma "Niçin HAYIR?" diye sormuş.

Aldığı cevap: "Çünkü EVET çıkarsa erkekler dört kadınla evlenebilecek."

Gündem çoktan değişti ama yazı hoştu paylaşayım dedim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: HAYIR hikâyeleri - Hakan Albayrak
Biraz da gülelim...

Bir aile dostumuz, komşusu olan HAYIR'cı hanıma "Niçin HAYIR?" diye sormuş.

Aldığı cevap: "Çünkü EVET çıkarsa erkekler dört kadınla evlenebilecek."
Hay AllahBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
gülücük benim arkadaşımda dedi ki ben hayır atıcam hım iyi dedim neden peki dedim...kaynım diyo ki şeriat geliyomuş bzi eve kapatıcaklarmış çarşamba pazarına (kıyafet satılan ucu pazarımız) bile çıkartmazlarmış dedi hayır atın dedi hepimiz hayır atıcaz dedi gülücük

ee be gözünü sevdigimin insanı hayır atacaksan bari neyin ne oldugunu ögren öyle at...evet atacaksanda neye evet diyosun öyle at dedim gülücük yakın arkadaşımdı biraz süslü püslüdür kendisi herhalde onun bu zaafını bilen eşinin abisi kullanmış bu özelligini ) ne attı bilmem sormadım sonra

[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bilmemek insana hayata at gözlüğüyle baktırır.Oy verenlerin kaçı bilinçli oy verdi bu evet yada hayır veren herkes için geçerli.

Bilinçli vatandaş olmak lazım koyun gibi güdülen değil.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yapmaya gerek yok ya hersey goz onunde:D

kayserıden otesı nufusun % 40 ını kapsıyor hemen hemen ve %30 u o kategorıde.
bı okadarda orta anadolu ege akdenızde olsa,marmara karadenızdenden de bı yuzde 20 cıkar hralde:D

al sana yuzde 80:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.