You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Haydi bu sabah namazını da camide kılalım

Acemi Üye
Resulullah (asm) buyuruyor ki
“Farz namazların içerisinde, cuma günü (sabahı) cemaatle kılınacak sabah namazından daha üstün bir namaz yoktur. Kim ki bu namazı kılarsa, Allah'ın affına mazhar olacağından hiç şüphem yok-tur.” (Camiüssağir)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-09-2015, Saat:10:21 PM, Düzenleyen: orcuntsn.
Yönetici
RE: Haydi bu sabah namazını da camide kılalım
Çok güzel bir hatırlatma Allah razı olsun.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Allah razı olsun kardeşim,inşallah nasip olur
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Canım kardeşim-ağabeyim(yaşını bilmediğim için) @ibni-mesud Allah rızası için bir şeyler yapmak demek, Allah rızası için bir şeyler yapmak demektir. Allah rızası için yaparken önüne çıkan bu engeli, Allah rızası için aşman gerek. Bu karşılaştığımız şey yanlış anlaşılmaktan ibaret. Önceki mesajda sen @orcuntsn'ı yanlış anlamıştın şimdi o seni yanlış anladı. Yazışşmalarda bu gibi yanlış anlaşılmalar çok sık karşılaşılan şeylerdir. Çünkü yazanın mizacını bilmiyoruz. Konuşurken olduğu gibi yüz ifadesi ve mimikler de olmadığından yanlış anlamak-anlaşılmak kaçınılmaz oluyor.

Foruma ilk üye olduğumda kimse tarafından tanınmadığımdan olsa gerek yazdığım ilk mesajların birine bakarak çok kırıcı ve kaba davranan biri oldu ama biliyorum ki yanlış anladı ve yazdıklarımı izah edince hem hak verdi ve hem de rep verdi :D

Bunlar olağan şeyler.

Bir de dost acı söyler minvalinde şunu söylemek istiyorum.
Hepimiz, her Müslüman, Müslümanların vahdet içerisinde olması gerektiğinden söz ederiz- elbetteki bundan söz etmek lazım çünkü Haktır. Dergilerde, köşe yazılarında yazılır hatta hakkında bir çok kitap yazılmıştır-yazılsın Haktır. Ama maalesef iki Müslüman bir araya gelmekten aciz durumda. Bir iki sorun ile karşılaştığında kardeşinin bulunduğu yeri terk etmekte, bu çok acı ve vahim bir durum. Allah rızası için kardeşlerimiz hakkında hüsnü zan besleyelim.

“Hüsn-ü zan, kulluktaki kemalin eseridir.” (Ebu Davud,)
«Müminler hakkındaki güzel zan, güzel ibadetten sayılır.» (Ebu Davut)

Hadisleri internette buldum sayfa ve hadis no ları yazmıyordu sen şimdi bize onları da söylersin inşallah. :D

Allah'a emanet olun. Hep beraber Allah'ın rızasını bulmamız için Allah bize yardım etsin. Amin

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.