You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hayatta Neler Öğrendim

Hayatta Neler Öğrendim

...
Hayatta Neler Öğrendim
- Guven elde edebilmek icin yillar gerektigini, ama yok etmeye saniyelerin yettigini ogrendim..............

- Hayatimdaki esyalarin degil, kisilerin onemli oldugunu ogrendim........

- Kendini baskalarinin en iyi yaptiklariyla degil, kendi en iyi yaptiginla karsilastirmak gerektigini ogrendim........

- paylasmak icin elimdekilerin cogalmasini beklememeyi ogrendim.......

- Bazen baskalari tarafindan affedilmenin yetmedigini, asil onemli olanin insanin kendisini affetmesi oldugunu ogrendim.......

- Dua etmek icin islerimin kotu gitmesi gerekmedigini ogrendim.......

- bir ise baslamak icin en uygun anin baslama kararini verdigim an oldugunu ogrendim...........

- Ayni yere, ayni seye bakan iki kisinin bile cok kez farkli seyler gorduklerini ogrendim.......

- inandigini yasamanin inanmaktan cok daha zor oldugunu ogrendim.............

- gecmisin gelecege isIk tuttugunu ogrendim...............

- her felaketin bir saadete gebe oldugunu, ayrica sIkintilarin insani olgunlastirdigini ogrendim........

- hastaliklarin insandaki acima duygusunu besledigini , ayni zamanda hayatin ve sagligin kiymetini ogreten iyi bir ogretmen oldugunu ogrendim..............

- mutlulugu kaybettiklerimizde , ya da kazandiklarimizda degil, icimizde aramamiz gerektigini ogrendim..............

- kendimiz icin bir sey yapmadigimiz takdirde kimsenin bizim icin bir sey yapmiyacagini ve yillar degisse bile olgularin degismeyecegini ogrendim................

- Benim cok dusundugum insanlarin benim onlari dusundugum kadar beni dusunmeyebileceklerini ogrendim.................

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Hayatta Neler Öğrendim
aynen öyle gülücük teşekkürler
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.