- Hayatimdaki esyalarin degil, kisilerin onemli oldugunu ogrendim........
- Kendini baskalarinin en iyi yaptiklariyla degil, kendi en iyi yaptiginla karsilastirmak gerektigini ogrendim........
- paylasmak icin elimdekilerin cogalmasini beklememeyi ogrendim.......
- Bazen baskalari tarafindan affedilmenin yetmedigini, asil onemli olanin insanin kendisini affetmesi oldugunu ogrendim.......
- Dua etmek icin islerimin kotu gitmesi gerekmedigini ogrendim.......
- bir ise baslamak icin en uygun anin baslama kararini verdigim an oldugunu ogrendim...........
- Ayni yere, ayni seye bakan iki kisinin bile cok kez farkli seyler gorduklerini ogrendim.......
- inandigini yasamanin inanmaktan cok daha zor oldugunu ogrendim.............
- gecmisin gelecege isIk tuttugunu ogrendim...............
- her felaketin bir saadete gebe oldugunu, ayrica sIkintilarin insani olgunlastirdigini ogrendim........
- hastaliklarin insandaki acima duygusunu besledigini , ayni zamanda hayatin ve sagligin kiymetini ogreten iyi bir ogretmen oldugunu ogrendim..............
- mutlulugu kaybettiklerimizde , ya da kazandiklarimizda degil, icimizde aramamiz gerektigini ogrendim..............
- kendimiz icin bir sey yapmadigimiz takdirde kimsenin bizim icin bir sey yapmiyacagini ve yillar degisse bile olgularin degismeyecegini ogrendim................
- Benim cok dusundugum insanlarin benim onlari dusundugum kadar beni dusunmeyebileceklerini ogrendim.................
“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
teşekkürler