You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hayatım alt üst DURUMDA !

Acemi Üye
Arkadaşlar yanlış yere konu açtım mı bilmiyorum suan 25-26 yaşındayım 22 yaşım da kalbim cennet bahçesi gibiydi çok mutluydum ibadetimi ederdim ben uyurken bile kalbim ALLAH derdi imanımı çok güzel his olarak yaşardım 1 sene sonra küfürlü vesvese muptelası oldum Sad suan 26 yasındayım 4 senedir bunu çekiyom gitmediğim hoca kalmadı etmediğim dua kalmadı sabrediyom bekliyom dua ediyom Sad

Bazen istemeden kötü söz çıkıyo tevbe diyom kalbim bazen rahatsız bazen rahatsız olmuyo ağlıyom bazen ağlamak ıstıyom olmuyo bilmeden birden bire kötü sözler çıkıyo 2-3 gun önce öksürdüm öksürürken küfür gibi bişi oldu sonra bilerek öksürmeye başladım öksürük anında küfür bilerek küfür oluyo hem iyi hem küfürü öksürük anında iki şey nasıl oluyo bilmiyom bunun günahı var mı Sad Sad Sadkalbim kımıldamıyo eskisi gibi Sad namazı niyazında biriydim kuran okurdum şimdi kalbim haşa imandan kaçma hissi taşıyo utanıyom kendimden ben RABBİME doya doya secde etmek istiyom bişi böle beni imandan kaçmamı istiyo hissi veriyo haşa tabi Sad bi çaresi yok mudur kötü kötü rüyalar görüyom bazen öksürük olayı ne iş anlamadım

o olaydan önce öğle namazına camii gittim namaz kılarken ağladım dua ederken gözümden yaşlar döküldü kuran okurken ağlayan insandım o durumdan bu hale geldim Sad ALLAH beni sevmiyo mu haşa Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Hayatım alt üst DURUMDA !
Bu hal geldiği zaman euzu Besmele çekip güzelce abdest al ve çokça dua et. Israrla dua et. Sen yeter ki samimi ol gör bak Allah sana yardım edecek. ...
Sakın ola namazlarini aksatma
Ne kadar zor gelsede devam et.
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Hayatım alt üst DURUMDA !
Ayrıca bu konuyla ilgili olarak psikolojik destek de alabilirsin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.