You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

HAYAT BİZİM ÇABAMIZLA GÜZELDİR

Kıdemli Üye

Her şey zıddı ile bilinir… Acı olmazsa tatlı, Kötü olmazsa iyi, Çirkin olmazsa güzel, Ölüm olmazsa yaşam, Yokluk olmazsa varlık, Hastalık olmazsa sağlık, Çileler ve hüzünler olmazsa mutluluk, Nasıl bilinebilir! Çoğu zaman herkesin hayattan nefret ettiği anlar olmuştur. Bazen ölsem de kurtulsam dediğimiz anlar… İşte böyle bir anda Azrail kapımızı çalsa ve ruhunu almaya geldim dese, Kaçımız buyur içeri deriz. Biraz önce bıktım artık yaşamak istemiyorum diyorduk, ama Azrail’e de kapıyı açmak istemiyoruz. Demek ki her şeye rağmen yaşamak istiyoruz… Hayat standardı bizlerden daha zor olanları düşüneceğiz, bizlerden iyileri değil. İsyan etmek, bağırıp çağırmak, birilerinin hayatına bakıp sürekli imrenmek veya kıskançlık krizlerine girmek çözüm değil!
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-12-2008, Saat:07:40 PM, Düzenleyen: ASUDE.
Profesör
RE: HAYAT BİZİM ÇABAMIZLA GÜZELDİR
neden yaratıldığımızın idrakine varsak tam manasıyla
ne bir öfke ne bir sıkıntı ne bir hüzün olur aslında

senin lutfunda hoş kahrında diyebildiğimz zaman hayat yaşanılır bir hal alır bence
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Cvp: RE: HAYAT BİZİM ÇABAMIZLA GÜZELDİR
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neden yaratıldığımızın idrakine varsak tam manasıyla
ne bir öfke ne bir sıkıntı ne bir hüzün olur aslında

senin lutfunda hoş kahrında diyebildiğimz zaman hayat yaşanılır bir hal alır bence

inandığımız mevlanın ipine sımsıkı yapışırsak,çabamız hayatımızı kolaylaştıracak...

inşaallah bu gayretlerimiz,hayatı güzelleştirmemize yarar...
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: HAYAT BİZİM ÇABAMIZLA GÜZELDİR
Zahmetlerimiz rahmete dönüşür inşaallah
Yeterki rabbimiz bizden razı olsun, sevsin gerisi önemli olmasın bizim için..
Selam ve du'ayla..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Cvp: HAYAT BİZİM ÇABAMIZLA GÜZELDİR
free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zahmetlerimiz rahmete dönüşür inşaallah
Yeterki rabbimiz bizden razı olsun, sevsin gerisi önemli olmasın bizim için..
Selam ve du'ayla..

inşaallah gülüm inşaallah...
olacaktır mevlam onu ananları rızasının dışında bırakmaz inşaallah...
sanada selam ve dualar olsun..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: HAYAT BİZİM ÇABAMIZLA GÜZELDİR
ama vademzi dolmuşsa yapacak birşey yok :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.