You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
hatmi şerif
KUTLU DOĞUM HAFTASI NEDENİYLE hatmi şerif topluyorum . Cüz almak isteyen arkadaşlarımız istedikleri cüzleri belirtebilirler. Allah cümlemizden razı olsun inşallah
(17 NİSANA KADAR )
7.cüz
9.cüz
10.cüz
15.cüz
16.cüz
17.cüz
18.cüz
19.cüz
20.cüz
21.cüz
22.cüz
23.cüz
24.cüz
25.cüz
26.cüz
27.cüz
28.cüz
ALLAH CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
RE: hatmi şerif
Resulullah efendimiz Rebiü'l-evvel ayı'nın 12'sinde doğmuştur. Bu tarih günümüzde 11 Aralık 2016 tarihine isabet etmektedir.

"Kutlu doğum" diyerek insanlar neyi kast ediyorlar acaba. Zaten "kut" kelimesinin kökenine inip bu işin derinini anlamak lazım. "Kut", bildiğim kadarıyla öz türkçe bir kelime. "mübarek" dersek, dinimizde mübarek günler bellidir. "Kutlu doğum" nedir bilemiyoruz ama bizde resulullahın doğum gününe isabet eden bir mevlid kandili var zaten. Mevlid kandili harici bir etkinlik olacaksa da o tarihlerde olması icap etmez mi?

Peki;

"mübarek mevlid kandili" varken "kutlu" doğum haftası da neyin nesi? Miladi takvimi baz alıyorsanız dini günleri filan atalım bir kenara, ne zaman bayram yapacağımızı İngilizlere soralım!

ben bunu hatmi şerif etkinliğinize muhalefet etmek için demedim, sonuçta bu iş vesile olmuştur Allah kabul etsin. Ben bu vesileyle kutlu doğum denen tefrika hakkında fikirlerimi beyan etmeyi görev bildim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-04-2016, Saat:10:00 AM, Düzenleyen: Allame Reloaded.
Yeni Üye
RE: hatmi şerif
insanların görüşlerine ve düşüncelerine her zaman saygı gösterdim sizinde düşüncenize saygı duyuyorum biz aydınlattığın içinde allah razı olsun :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: hatmi şerif
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: hatmi şerif
arkadaşlar tm hepiniz görüşlerinizi söylüyorsunuz ama benim cüzleri dağıtmam gerekiyor allah rızası için yardım edin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.