You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
HAT RESİMLERİ
[Resim: get-8-2008-xjyie7kk.JPG]A'la Suresi
Rabbinin yüce adını tesbih et.Yaratıp düzene koyan O'dur. Takdir edip hidayeti gösteren O'dur.
Otlağı çıkaran,Sonra da onu karamsı bir sel köpüğü haline getiren O'dur.
Bundan böyle sana Kur'ân'ı okutacağız da unutmayacaksın.
Yalnız Allah'ın dilediği başkadır. Çünkü o açığı da bilir, gizliyi de.
Seni en kolay yola muvaffak kılacağız.Onun için öğüt ver, eğer öğüt fayda verirse.
Saygısı olan öğüt alacaktır. Pek bedbaht olan da ondan kaçınacaktır.
O ki, en büyük ateşe girecektir. Sonra ne ölecek onda, ne de hayat bulacaktır.
Doğrusu felah buldu (günahtan) temizlenen. Rabbinin adını anıp namaz kılan.
Fakat siz dünya hayatını tercih ediyorsunuz. Oysa ahiret daha hayırlı ve daha kalıcıdır.
Kuşkusuz bu ilk sahifelerde vardır, İbrahim ve Musa'nın sahifelerinde. (A'la Suresi 1-19)
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76)

(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: HAT RESİMLERİ
İnsanı kendine getiren ayetler, düşünüyorsun ne istiyorum ne yapıyorum.
Rabbim bize en hayırlısını, ahiret hayatını tercih edenlerden eylesin!

Hat yazısı da çok güzel zaten aksi de olamaz teşekkürler kardeşim allah razı olsun!
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: HAT RESİMLERİ
free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İnsanı kendine getiren ayetler, düşünüyorsun ne istiyorum ne yapıyorum.
Rabbim bize en hayırlısını, ahiret hayatını tercih edenlerden eylesin!

Hat yazısı da çok güzel zaten aksi de olamaz teşekkürler kardeşim allah razı olsun!

ecmain inşallah..
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Ateşten Gömlek
RE: HAT RESİMLERİ
cok guzel bir hat yazisi olmus
en iyi hattatlar iranlilar benim bildigim kadariyla
biz ordan yazdiriyoz kitap kapaklarina cok guzel yaziyolarSmile
ALLAH razi olsun kardesim cok guzel olmus
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: HAT RESİMLERİ
£rvaaNur ZeliHa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok güzel teşkler kardeşim bende gidecem yakında inş.. hüsnü hataaWink

ne demek kardeşim benim hakkında hayır olur inşallah
ee öğrende kardeşine bi yazı yazarsın artık:sırıtık:

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sadece yazıya bakmak bile benim için çok etkileyici, özellikle vav harfi çok şey ifade ediyo bana, yazarken de daha kolay yazıyorum. daha başlangıçtayım ama bunları gördükçe daha iyi çalışıyorum. teşekkurler..
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
msn le hat bir değil, zaten msn yamuk bi yer olduğu için ben yazamıyom msn de Tongue

ayrıca sen kendine bak Smile
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-02-2009, Saat:03:48 PM, Düzenleyen: gülsevra.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.