You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hastalardan dua isteyin..

General
Hastalıkları sebebiyle günahları döküldüğü için, duaları makbüldür.

"Hangi müslümana hastalık isâbet ederse, ağacın hazan vakti yaprakları döküldüğü gibi, Allah onun hatâ günahlarını döker." Buhârî

"Yüce Allah buyuruyor ki: 'Mü'min bir kulumu bir hastalığa müptelâ ettiğim zaman Bana hamd ederse anasından doğduğu günkü gibi günahlarından temiz olarak yatağından kalkar. Yüce Allah buyuruyor ki: 'Ben kulumu bağladım, sınadım (şimdi ey meleklerimgülücük sağlam iken ona yazdığınız sevaplar gibi hastalık zamanı için de aynı sevapları yazın."

Ahmed bin Hanbel, Müsned IV/123

"Nefsim kudret elinde olan Allah'a yemin ederim ki O, bir mü'min için hayrına olmayan bir şeyle hükmetmez. Bu, ancak mü'minler içindir.

Şayet mü'mine bir iyilik isâbet ederse o buna şükreder ve kendisi için hayırlı olur. Şayet bir sıkıntı isâbet ederse sabreder. Bu da kendisi için hayırlı olur."

Muslim, Zühd 64; Ahmed bin Hanbel, V/24; Dârimî, Rikak 61
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Hastalardan dua isteyin..
Rabbim tüm hastalara şifa versin,derman versin...inşALLAH

özellikle aylardır kanserle mücadele eden arkadaşımın babasına ...Yarabbim dert sende dermanda sendedir..elhamdülillah
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-11-2015, Saat:09:28 AM, Düzenleyen: Noyan.
Uzman
RE: Hastalardan dua isteyin..
"Hangi müslümana hastalık isâbet ederse, ağacın hazan vakti yaprakları döküldüğü gibi, Allah onun hatâ günahlarını döker." Buhârî

çok ilginç bilmiyordum

emeginize saglık
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.