You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Haram lokma, erkekleri ‘Gay’leştiriyor

(...)
Amerikalı Prof. Ahmet Sakr, hormonlu gıdaların insanlık için tehlike oluşturduğunu, ürünlerde verim arttırılması için kullanılan ostrojen'in erkekleri kadınlaştırdığını söyledi.

Türkiye 2. Uluslar arası Helal Gıda Konferansı Feshane Kültür Merkezi’nde başladı. Birbirinden ilginç tebliğlerin sunulduğu Konferansın açılış oturumuna GİMDES Başkanı Hüseyin Kami Büyüközer, Eski Bakanlardan Hasan Aksay, ASKON Başkanı Mustafa Koca, MÜSİAD yöneticisi Halim Aydın ve çok sayıda davetli katıldı.

HARAM LOKMA HASTA EDİYOR
Müslüman toplumların helal talebi konulu oturumu, Endonezya ulame Konseyi Başkanı ve Dünya Helal Konseyi Başkanı Dr. Nadratuzzaman Hosen yönetti. Oturumda Prof. Dr. Hayrettin Kahraman’ın Helal Gıda Sertifikası ile ilgili problemler konulu tebliği okundu.
Kaliforniya İslami Eğitim Merkezi Müdürü / IFANCA Yönetim Kurulu Üyesi, Dr. Ahmed SAKR, “Helal Gıdalar Hakkındaki Yanlış Anlayışlar” konusunu ele aldı. Helal gıda meselesiyle uğraşanların hem İslami ilimleri hem de fen ilimlerini çok iyi bilmesi gerektiğini vurgulayan Prof. Sakr, “Rebiha ile helal arasında farklar vardır. Rebiha bir kesim biçimidir. Bir hayvan İslami usullere göre kesilmesine rağmen helal olmayabilir. Bu hayvana et ve kan ürünleri verildiyse 40 ün boyunca karantinaya alınmalıdır. Para hırsına bürünen üreticiler birçok hayvana et ve kan türevleri veriyorlar. Bugün helal haramlığına bakmadan herkes organik gıdaya yöneliyor. Birçok satıcı eti daha koyu göstermek için sodyum nitrat sıkıyor. Bu eti güzel gösteriyor ama kanserojen bir maddedir.” Dedi.

HORMONLU ÜRÜNLER ERKEKLERİ GAYLEŞTİRİYOR
Beyrut’ta Amerikan Kolejinde okuduğu sıralarda, östrojenli gıdaların insanları ne hale çevidiğini gördüğünü anlatan Prof. Sakr, “Bugün ostrojenli gıdaları selilüt için tavsiye ediyorlar. Oysa Ostrojen kadınlık hormonu demek. Beyrut’ta aşırı ostrojenli gıda alan birçok kimsenin, yüzündeki kılların döküldüğünü, seslerinin inceldiğini, erkeklerde kadınsı cinsel dürtülerin arttığını, erkeklerin gayleştiğini gördüm” şeklinde konuştu.

ABD’DE MÜSLÜMANLAR KOŞER SERTİFİKALI ÜRÜN ALIYOR
Eski İstanbul Milletvekili Merve Kavakçı ise, ABD’de yaşayan Müslümanların haram yememek için Yahudilerin Koşer sertifikalı ürünlerini tercih ettiklerini söyledi. ABD’de yaşayan Müslümanların yediklerinin helal olup olmadığına dikkat ettikleri halde Türkiye’deki Müslümanların böyle bir kaygusunun bulunmadığına işaret eden Kavakçı, “Artık Amerika’da sadece helal ürün satan marketler var. Ben içindeki şüpheli maddeler sebebiyle Amerika’da yemediğim peynirlerin Türkiye’de alışveriş merkezlerinde satıldıklarını gördüm. Ümraniye Carrefur’da domuz kıyması ile dana kıymasının yan yana satıldığına şahit olduk. İstanbul Çevresinde 80’in üzerinde kaçak domuz çiftliğinin bulunduğunu biliyoruz. ABD toplumunun yüzde 2’ini oluşturan Yahudilerin Koşar belgeli ürünleri pazarda yüzde 25’lik bir pay elde edebiliyor. Amerikada 7 milyon koşer sertifikalı ürün müşterisi var. Yılda 3 milyar dolar bir pazara hükmediyorlar. Müslümanlar tek ses tek yürek olamadıkları için bu pazardan gereken payı alamıyorlar” dedi.

İNSANIN GIDA İLE İMTİHANI
İlk insan Hz. Adem ile Havva’nın ilk imtihanlarının gıda ile olduğunu belirten Prof. Dr. Mustafa Nutku, Müslüman tüketici ile helal gıda arasına çeşitli engellerin koyulduğuna işaret etti. Nutku, yüzde 98’i Müslüman olan bir ülkede devletin laik olması sebebiyle domuz çiftliklerinin yasaklanmadığını, domuz eti satışının durdurulamadığını belirterek, “Devlet laik olabilir. Ancak laik olmayan bireyler helal gıda taleplerini uygulayacak metodları bulmalıdırlar. Müslüman ile helal gıda arasında, ferdi, ilmi, ictimai, iktisadi ve siyasi engeller konulmaktadır. Helal gıda konusunda sivil toplum kuruluşları çalışma yapabilirler laik devlet ise, bu kuruluşları denetleyerek suistimali önleyebilir” şeklinde konuştu.

İsmail Zelvi/ TİME TÜRK
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Haram lokma, erkekleri ‘Gay’leştiriyor
tikkat beyler) yediginize dikkat edin)))
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
unıye kayıt yaptıktan sonra 100 metre assasında taksı duragı var gıdıp yurdu sordum bı adama...kalktı dediki yurt surdan dön ilerde...tam gıdıyordum dondu dediki kız yurdumu erkek yurdumu arıyon dedım erkek yurdu arıorm :D kız yurdunu neden arıyım :D adam bana kız yurdunu gostermış :D ama konusmasını gorseniz bildigin oğlan :D benide öyle zannetti galiba kız yurdunu gösterio ya :D arkasındakı adamlar dıo kız yurdunu nıye arasın Big Grin oda ; ayy belkı kız kardesı ıcın aramıstır dedi :D zuhaha
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kibar gülün be :D burda da var onlardan arada magazada denk geliyo...bide bzim market var yakında orda var bi tane ömür :D bizimle gecen sene güne girmişti :D oturmaya gelmedi allahtan bi gün markette durdurdu beni ben tanımıyorum onu o beni tanıyo herhalde...ay çok kırıldım dedi bön bön baktım ne diyo diye meger gün paralarını veren arkadaş bir kaç gün gecikmeli götürmüş kırılmış bize ayy yesinler :D
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Elbette helal gıda hususunda dikkatli olmak her müslüman üzerine farzdır. Kan, leş, domuz eti ve üzerine Allahın adının anılmadığı kesilmiş hayvan eti, sarhoşluk verici ve tiksindirici şyler haramdır.

Ama benim dikkatimi çeken şey öyle bir şey ki hayretimi alıkoyamıyorum. Bu yazıyı paylaşan SAHRA nickli arkadaşım bir yandan bize haram lokmanın zararını anlatırken diğer yandan Allahın haram kıldığı bir başka hususa tahrik ediyor adeta. İslami bir forumda ayan beyan göğüsleri görünen bir bayan resminin avatar olarak kullanılması ne acaip şeydir. Bunu hiç bir yetkili görüp uyaRMIYOR MU? Yoksa allahın haram kıldığı yiyecek içecekler kadar bilmiyorlar mı vücut hatlarını gösteren şeylerin sergilenmesinin veya bunlara bakılmasının haram olduğunu?

SAHRA arkadaşın kullandığı avatar belki kimseyi GAY leştirmiyor ama erkek nefsine fıtri doğası gereği haram kışkırtıcılığı yaparak sapıklığı azdırdığı inkar edilemez. Hem ben hiç anlamam bir müslüman bayan nasıl olur da böylesi ucube bir resme hayranlık duyar ve bunu da teşhir ederek kardeşlerinin günaha girmesine zemin hazırlar? Bu resimle kendi arasında her nasıl bir özdeşim kurmuşsa bilemiyorum ama bence çok iğrenç duruyor. Lafın kısacası şu ayete bakarsak haramlar hususunda her noktada hassas olmamız gerektiğini göreceğiz.

"Mü'minlere söyle: "Gözlerini (harama çevirmekten) kaçındırsınlar ve ırzlarını korusunlar. Bu, onlar için daha temizdir. Gerçekten Allah, yaptıklarından haberdardır." ( Nur 30)

"
Mü'min kadınlara da söyle: "Gözlerini (harama çevirmekten) kaçındırsınlar ve ırzlarını korusunlar; süslerini açığa vurmasınlar, ancak kendiliğinden görüneni hariç. Baş örtülerini, yakalarının üstünü (kapatacak şekilde) koysunlar. Süslerini, kendi kocalarından ya da babalarından ya da oğullarından ya da kocalarının oğullarından ya da kendi kardeşlerinden ya da kardeşlerinin oğullarından ya da kız kardeşlerinin oğullarından ya da kendi kadınlarından ya da sağ ellerinin altında bulunanlardan ya da kadına ihtiyacı olmayan (arzusuz veya iktidarsız) hizmetçilerden ya da kadınların henüz mahrem yerlerini tanımayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Hep birlikte Allah'a tevbe edin ey mü'minler, umulur ki felah bulursunuz." (Nur :31)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.