You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hangi Sure Kaçıncı Cüzde ?

General
Oyun gbi olsun Hemde bilgilenelim Olur mu ?
Alttaki arkadaşımıza soruyorum Yusuf Suresi kaçıncı cüzde ?
Cevap veren arkadaşımızda bi Sure yazıp sorucak böyle devam gülücük .. Katılımlarınızı beklyorum ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Hangi Sure Kaçıncı Cüzde ?
Kendi şahsi fikrimi söyleyeyim.30.cüz dışındaki Sureler hangi cüzde pek bilmem.Bilmek de fayda sağlayacak bir şey değildir diye düşünüyorum.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Faydalı bi şey bence.. Okuyacagığımız süreyi aramadan bulma kolaylığını Sağlar.. Ayrıca Kuran'ı kerimdeki sure isimleri de bu şekilde Aklımızda Kalmış olur.. Kuranı kerimi tanımak için güzel bi adım..

Yusuf Suresi 12. Cüzün sonu ve 13. Cüzün başındadır..

Fetih Suresi?
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ya bizim toplum kuranı hızlı okucaz diye o kadar önem veriyor ki başka şeylere vakit kalmıyor! Kuranı oku amenna ama anlamadığın içindeki bilgileri bilmediğin sürece ne faydalanabileceksin? İlmihal bilmez fıkıh bilmez dinin hükümleri adam gibi bilmez mezhebinin icabet ettiği şeyleri bilmez kalkar kuranın sayfasını 3 dakkada okudum 2 dakkada okudum diye hava atar! Aman çok iyi ettin!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Araştırma özelliğimizi de geliştirmiş oluruzgülücük
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.