You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

hangi okuldan mezunuz?

hangi okuldan mezunuz?

Profesör
Cvp: RE: hangi okuldan mezunuz?
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:siz nasıl öğrencisiniz yahugülücük benim gibi örnek bi öğrenci abiniz var burda biraz ders alın bendenTongue

Allah'ım sen koru Ya Rabbim!!

Tongue Tongue Tongue
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: hangi okuldan mezunuz?
s.a bende sakarya anadolu-imam hatıpten mezunum.okulumu ve sehrımı cok sevıyorum.bu sıteye yenı uye oldum.hayırlı vakıtler gecırmek umidıyleWink
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Hoşgeldin sefalar getirdin!.. Ümidinin gerçekleşmesi temennisiyleWink
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Teşekkur ederım ılk hosgeldın dıyen sız oldunuzgülücük dıkkatımı cektı ruh halınızde kederli yazıyo ama kurdugunuz cumleye bakılırsa pek kederli birine benzemıyosunuz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Yok Allaha şükür kederli bi problemim yok:D... Öylede değilimdir hakkaten bilmem yapmışım işte :D:D

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
bende yalova imam hatipliyim bi kaç kırığımız olsada Allah'ın izniyle İrfan hocamın motivasyonuyla geçecem inşallahhh
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Haaa anlaşıldı sn 9/A dan sın... Adın ne ? Oh kebep ya İrfan hoca he!...

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: hangi okuldan mezunuz?
selamün aleyküm ben de Kırkağaç İmam hatipte okudum.Ama açıköğretim lisesi mezunuyum.keşke ihl mezunu olsaydım.ihl mezunları benim gözümde çok ayrıcalıklı.öğrencilere Allah kolaylık versin.yes
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
A.s...Amin...... Ya bu dünyada en zor iş öğrencilik ya zaten bilmiyorum duyuldumu içten bi Amin dedim.

Ayrıca fatma hoşgeldin aramıza hayırlı paylaşımlar... Ayrıca biz imam hatipliler başlı başına ayrıcalıklıyızWinkSmilegülücük

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.