You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hangi laptopu tavsiye edersiniz?

Hangi laptopu tavsiye edersiniz?

Ruhumuz Yeter...
RE: Hangi laptopu tavsiye edersiniz?
pc olarak zaferin dedigi gibi asus hp toshiba iyi markalar

telefon olarakta o fiyatlarda samsung s4 olabilir 1200 1300 civari olmasi lazim
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kavgaci
Asus deyince durulur.Hp ısınma sorunlarıyla basedemiyor.

Macbooklar güzel tabi ama apple telefon veya daha önce apple cihazı kullanmadıysanız sizin için biraz zor olabilir.Daha önce linux kullandıysanız Mac sizin için sıkıntı cıkarmayacaktır.
Bilgisayar olarak "Monster" tavsiye edilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-08-2014, Saat:09:49 PM, Düzenleyen: RuhAdam.
Çalıkuşu
Zaten laptop yada pc kullanmiyorum. İnternet kullanimini ipod uzerinden yapiyorum. Macbook yada herhangi bi laptop benim icin ayni yani alisma noktasinda..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Konuyu hortlamıyorum ama macbook mu aldın sitare?
Eğer Mac almayı düşünüyorsan ve office yada mühendislik Tarzı programlar kullanacaksan Mac biçilmiş kaftan gerek;
Hız
Stabilite
Enerji yönetimi
Veririmlilk
Estetik ve hafif tasarım
Retina ekran
Güvenlik konusunda çok çok iyi ayrıca iPhone ipad iPod cihazlarını Senkronize ederek Mac üzerinden kullanabilirsin yeni Mac Yosemite yazılımı ile çok başarılı oldu çok başarılı şekilde cihaz yönetimi sağlayabilirsin ve iPhone ile Konuşurken daha sonra konuşmaya Mac ten devam edebilirsin
Lakin fiyat konusunda muadillerine göre çok Pahalı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Mac alma düşüncesini şu anlık erteledim.. Bi kaç ay önce yeni tel aldım.. Ama laptop alırsam Mac tercih ederim sanırım bilgiler için teşekkür ederim.. Söylemek istediğiniz Şeyler varsa kenara not edebilirim..
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
mac in sizin için şu artıları olur
hem hafif taşıması kolay yekpare aliminyum kasa yani malzeme kalitesi çok iyi
hem şarjı 12 saat kadar gidiyor üstelik kapalı sistem yazılımı var ve kolay kolay virüs girmiyor kullanımı basit ve sade diğer apple cihazlarınızlada uyumlu şekilde kullanırsınız

tek eksi yanı bütçe olayı
benim tavsiyem yüksek grafik işlemci gerektiren yazılımlar kullanmayacaksanız macbook air alın derim hem çok kibar hemde çok kullanışlı gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Ben Pro düşünüyordumgülücük zaten fiyatı yüksek olduğundan ve telefon ihtiyacım da olduğundan telefon almaya karar vermiştim. Air i tercih etmeyi düşünmememin Başlıca sebebi cd girişi olmaması..
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
evet haklısnız daha çok seyahat ve günübirlik iş için kullanılıyor air ler...
eğer imkanınız olursa abd den almanızı tavsiye ederim baya fiyat farkı var öğrenci indirimi ile uygun fiyata gelir gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.