You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hangi İmamhatiplerdensiniz..?

Hangi İmamhatiplerdensiniz..?

ThE İmaM
RE: Hangi İmamhatiplerdensiniz..?
bende bakırköy imam hatipli olcaktım son anda vazgeçtim :D

açık ihlli sayılırım :D bikaç gün içinde kayıt olcam :D hayırlısı olsun :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-09-2009, Saat:08:47 AM, Düzenleyen: SeZGiN57.
Yeni Üye
kırkağaç iihl 93 mezunu aranıyo
Degerli hamitturan Kullanicisi Sep 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
bende zamanında az kalsın bursa ihl li oluyodum sıyırDı valla kazanmama rağmen babam göndermedi :D
''solcu olmak, filistinde israile karşı olmakken, dünyanın kalanında israil karşıtlığına karşı olmaktır"Sıfırıncı Delege
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Valla bende İmam Hatip Okumak isterdim ama .. Arkadaşlar falan hiç gitme dedi onun için değilde tercihlerimin arasında hiç yoktu :/ Unuttum yha karizm
[Resim: 65897398.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
ben yeni üye oLDum ve eskşehir imamhatip 3. sınıf =)
Degerli papatya =) Kullanicisi Sep 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
ESATPAŞA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
Degerli ölümmeleği95 Kullanicisi Sep 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
vayyy okuldaş duygu

hoşgeldin :D

ama ben mezun olalı oooo sen belkide ilk okula bile gitmiyodun gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.